> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Frank Vorhaug blir forsamlingsleder i...Frank Vorhaug blir forsamlingsleder i Misjonshuset i Kristiansand

Frank og Siv Vorhaug (Foto: Elisabeth Vorhaug)

Kommer med allsidig misjons- og menighetserfaring fra både Tanzania og Norge.

Hovedstyret godkjente i sitt møte i slutten av april ansettelsen av Frank Vorhaug som ny forsamlingsleder/pastor i Misjonshuset i Kristiansand. Da hadde både styret i Misjonshuset og regionstyret stilt seg bak kandidaturet, og gleden var stor i forsamlingen da nyheten ble kunngjort søndag 29.april.

Frank Vorhaug (45) er gift med Siv, og familien forøvrig består av tre tenåringer (to sønner og ei datter). Frank er opprinnelig fra Arendal, mens Siv kommer fra Gjesdal i Rogaland.

Frank og Siv har tidligere vært misjonærer for Norsk Luthersk Misjonssamband i Tanzania i to perioder, og arbeidet bestod den gang av menighetsarbeid og undervisning på Kiabakari bibelskole. Frank har vært prest i Hallingdal i til sammen 11 år før han nå kommer til Misjonshuset. Han har, i tillegg til teologistudiet, også pastoralkliniske studier fra Institutt for Sjelesorg. 

Vi ser veldig fram til å ønske familien Vorhaug velkommen til Kristiansand! Frank holder sin avskjedsgudstjeneste i Hallingdal 12.august og kommer til Kristiansand og Misjonshuset uken etter. Det blir velkomst for familien søndag 19.august i Misjonshuset.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.