> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Fra Hav til Hei 2018 blir på Kvås!Fra Hav til Hei 2018 blir på Kvås!

Både heia og kysten tas i bruk når "Hav til hei" besøker Lister-regionen i august.

For første gang siden Misjonssambandet la ned skolevirksomheten i Kvås i 2008, blir det nå invitert til leir med utgangspunkt i de gamle skolelokalene. Kvåstunet, som stedet heter nå, drives som kurs- og konferansesenter, og folk som er glad i fotturer i skog, hei og langs havet inviteres med på det tradisjonsrike "Fra Hav til hei" i tidsrommet 2.-5.august i sommer.

Det blir tur ut til Lista den ene dagen, og fottur i heia mellom Snartemo og Kvinesdal den andre dagen. Her følger vi deler av den kjente barnevandringsstien. Det er ikke nødvendig å være i toppform for å delta på turene, men du må kunne gå i normalt tempo i ulendt terreng. På kveldstid blir det ulike typer samlinger, hvor både Guds Ord og lokalhistorie står på menyen. 

Talere i årets leir er regionleder i NLM Region sørvest, Kolbjørn Bø og områdearbeider for NLM Region sør, Hans Arne Rogn.

Det er i utgangspunktet ikke plass til mer enn 40 deltakere på leiren, så den som vil melde seg på bør ikke vente veldig lenge. Påmelding skjer via Region sørs nettsider.

Program med priser og annen informasjon kan lastes ned her.

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.