> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Fra Finnsnes til JapanFra Finnsnes til Japan

Tone og Ole Bjarne Tråsdahl, med barna Benjamin (ett år) og Alf Ivar (snart 3). 

Tone og Ole Bjarne Tråsdahl fra Finnsnes skal reise til Japan som misjonærer for NLM. 

På hovedstyrets møte andre helgen i september ble Tone og Ole Bjarne antatt som misjonærer for NLM. Ole Bjarne kommer fra Finnsnes, mens Tone kommer fra Kristiansand. De siste tre årene har familien bodd på Finnsnes. Tone og Ole Bjarne har barna Alf Ivar på snart tre år, og Benjamin på ett. 

Kall til Japan

 - Det er enda ikke bestemt akkurat når vi skal dra ut, sier en spent Ole Bjarne. Han forteller at både han og Tone har gått med tanker om å bli misjonærer over tid, men nå har kallet blitt enda tydeligere for dem. De fikk begge, hver for seg, en tanke om at de skulle til Japan, og er nå glade for at det la seg til rette for det.

Vanskelig språk

Tone er sykepleier, har master i sykepleievitenskap, studier innen kristentro, kommunikasjon og livssyn, praktisk pedagogisk utdanning, og har de siste årene undervist på Nordborg. Ole Bjarne har master i musikkterapi, studier i spansk og medisinske emner, praktisk pedagogisk utdanning, utdanning som sangpedagog, og har i det siste arbeidet på Nordborg og i Lenvik kommune.

 - Språket blir en utfordring, men vi må bare ta den tiden vi trenger. Vi er som alltid avhengige av at Herren sørger for oss i alt, avslutter Ole Bjarne Tråsdahl.

Vi er glade for at en familie fra regionen vår nå reiser ut som misjonærer, og oppmuntrer misjonsfolket til å inkludere dem, og det japanske folket som i liten grad er nådd med evangeliet, i bønnene våre.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.