> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Forsamlingslederstillingen i...Forsamlingslederstillingen i Kristiansand er nå utlyst.

NLMs byforsamling i Kristiansand sentrum trenger ny forsamlingsleder/pastor.

Jakten på ny forsamlingsleder/pastor til Misjonshuset i Kristiansand er i gang.

Før jul 2017 bekjentgjorde Henrik Hadberg at han sier opp sin stilling som forsamlingsleder i Misjonshuset i Kristiansand og flytter hjem til Odense i Danmark sammen med sin kone Inge. Styret i Misjonshuset har jobbet godt med å forberede utlysningen av den ledige stillingen, og nå er den bekjentgjort via NLMs hjemmesider

Det er en viktig stilling i NLM Region sør som nå er ledig, og både region og forsamlingsstyre vil svært gjerne ha gode forslag til kandidater som kan fylle rollen i Misjonshuset etter Henrik Hadberg. Vi oppfordrer derfor de som har gode forslag om enten å oppmuntre disse til å søke, eller å gi et tips til leder i forsamlingens styre, Livar Veggeland, eller regionleder Eivind Jåtun. Søknadsfristen er satt til 23.februar. Det arbeides mot å ha på plass ny forsamlingsleder til etter sommeren, men det er også mulig å starte før den tid.

Forsamlingsleder/pastor i Misjonshuset skal ha det overordnede åndelige ansvaret for arbeidet i forsamlingen, men styret ønsker seg en forsamlingsleder som har et særlig fokus på arbeidet rettet mot barn og unge familier. Relevant teologisk utdannelse og ledererfaring er ønskelig. Uansett vil personlig egnethet bli tillagt stor vekt.

Henrik Hadberg takkes av som forsamlingsleder i Misjonshuset søndag 11.mars. Han skal etter den tid reise rundt som forkynner for regionen fram til begynnelsen av juni, før han vender hjem til Danmark.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.