> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Edgar Gamst Kristoffersen blir ny...Edgar Gamst Kristoffersen blir ny rektor ved Kvitsund Gymnas

Edgard Gamst Kristoffersen (Foto: Sandra M Lund)

Ansettelsen trer i kraft sommeren 2019. 

Styret for Kvitsund Gymnas har nylig ansatt Edgar Gamst Kristoffersen som rektor ved skolen fra sommeren 2019. Fram til den tid vil stillingen ivaretas av nåværende rektor, Magnus Kvalbein, i nært samarbeid med det øvrige lederteamet ved skolen.

Gamst Kristoffersen kommer fra stillingen som undervisningsinspektør ved Nordborg videregående skole på Finnsnes i Troms. Han og familien har tidligere vært utsendinger for Norsk Luthersk Misjonssamband til Elfenbenskysten i Vest-Afrika, hvor han blant annet har tjenestegjort som stedlig representant.

Vi ser fram til å ønske Edgar og familien velkommen til Kvitsund og Telemark, og oppfordrer alle Kvitsunds venner til å ta dem med i sin forbønn. Be også for dagens ledelse og de øvrige ansatte, at de kan få gode arbeidsvilkår og få være til velsignelse for elevene! Magnus Kvalbein fortsetter som lærer ved Kvitsund Gymnas.

Kvitsund er for tiden inne i en krevende fase, hvor man opplever en nedgang i søkertall. Årets russekull har vært uvanlig stort, men til høsten erstattes de av et langt mindre kull. Dette får naturlig nok utslag på samlet elevtall. Samtidig har det de senere årene vært jobbet konstruktivt med å tilby relevante linjefag, og det er et håp at dette kan få trenden til å snu.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.