> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / DILEMMADILEMMA

F.v Ole Peder Berge, nestleder i BUR og Knut Arild Espegren, leder i BUR. Foto: Brit Kari Urdal

Voksne som ikke skal være utsendinger til GF, oppfordres til å melde seg som frivillige til barne- og ungdomsaktiviteter slik at de unge som ønsker det også kan være utsendinger.

–  Voksne folk må ikke tenke om seg selv at de ikke har noe i barne- og ungdomsarbeidet å gjøre. Det er jo kjempegøy å henge sammen med mormor og morfar.

Det er Ole Peder Berge, nestleder i Barne- og ungdomsrådet (BUR) i Region sør som sier dette. På sist møte i BUR gikk samtalen blant annet om dilemmaet mange unge kjenner på i forhold til å engasjere seg som utsendinger til NLM`s generalforsamling. Leder i BUR, Knut Arild Espegren, har veldig lyst til å være utsending og delta i gruppearbeidet som handler om ny strategi for NLM. Samtidig kjenner han på at han burde vært med som leder for barn og unge for der er det stort behov for frivillige.

–  Det hadde vært gull om flere voksne, som ikke har tenkt å være utsendinger, hadde blitt med som frivillige ledere blant barn og unge. De har mye å bidra med, og de unge liker å være sammen med dem, sier Knut Arild. Det trengs mange hender og føtter, og det er ikke snakk om å ha hovedansvaret for aktiviteter, men å være medhjelpere i de ulike gruppene.

Så herved er utfordringen gitt fra ungdommen til de som er noe eldre: Meld dere som frivillige ledere under GF 2018 dersom dere likevel ikke har tenkt å være utsendinger.

Mer informasjon og påmelding til NLM`s generalforsamling 3.- 8.juli finner du her: http://nlmgf.no/


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.