> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Det nærmer seg sommer og bibelcamp...Det nærmer seg sommer og bibelcamp på Evjetun!

Utdrag av brosjyren for årets bibelcamp.

To uker bibel og sommer ved Otras bredd, rett etter NLMs generalforsamling i juli.

For mange er bibelcampen på Evjetun sommerferiens høydepunkt. Evjetun ligger vakkert plassert langs bredden av Otra, noen få kilometer nord for Evje sentrum. Her finner du den perfekte kombinasjonen av fred og ro på den ene siden, og muligheter for aktivitet på den andre siden. Og med daglige bibeltimer og kveldsmøter, får også oppholdet på Evjetun bibelcamping et fokus med evighetsperspektiv.

I år arrangeres to uker bibelcamping. Den første uken (uke 28), er det Asbjørn Kvalbein som er bibeltimeholder. I tillegg deltar Kolbjørn Bø og Mathias Mjølhus i kveldsmøtene. Hanna bø og Gjermund Øygarden har ansvar for barne- og ungdomsmøter. Uken etterpå er det Curt Westman som er bibeltimeholder, og Andreas Årikstad taler i kveldsmøtene. Her vil et team fra Misjonshuset i Kristiansand ha ansvar for barne- og ungdomsmøtene.

Det er mulig å melde seg på bibelcampen ved å ta kontakt direkte med Evjetun, enten ved å ringe 37 93 01 63 eller sende e-post til post@evjetun.no

Du kan laste ned mer informasjon om programmet her.

 

Vi minner også om bibelcamp og sommerbibelskole på Undeland Misjonsgård og Kvitsund Gymnas i juni/juli!

Det er et sterkt ønske fra arrangøren at bibelcampene skal oppleves inkluderende og åpne for nye mennesker. Så til deg som aldri har vært på slike arrangement før: hjertelig velkommen!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.