> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Det er brev til deg!Det er brev til deg!

Hvordan skal NLM region sør se ut om 10 år? Er vi villige til å gjennomføre forandringer, spør konstituert regionleder, Livar Veggeland i høstens foreningsbrev.

I disse dager vil 230 foreningsledere i Region sør motta et foreningsbrev i postkassa. I tillegg til foreningsbrevet inneholder forsendelsen også en oversikt over frivillige forkynnere, skjema for innsendelse av talerønsker, samt en flyer/trykksak i forbindelse med økonomisk støtte til Evjetun leirsted.

10 – dagers gaveaksjon for Evjetun

Det har som mange kjenner til vært krevende tider for Evjetun leirsted. Den økonomiske situasjonen er utfordrende. Med bakgrunn i det ble det i sommer, fra regionens side, satt i gang en gavemobilisering for Evjetun. Denne aksjonen ønsker vi nå et ekstra fokus på med en ti-dagers aksjon fra 1.-10.oktober. Vi håper misjonsfellesskapene vil være med på dette. Les mer om det i foreningsbrevet.

Reiseruter

Planleggingen av reiseruter for 2019 er allerede i ful gang. I foreningsbrevet er det derfor vedlagt skjema for talerønsker. Fyll ut skjemaet og send det til regionkontoret. Frist for innsendelse av talerønsker er 15.november.

Misjonsfellesskapene er viktige fellesskap i misjonsarbeidet vårt i Region sør og vi håper at foreningsbrevet gir den enkelte av dere viktig informasjon, nyttige tilbakemeldinger og ny giv i arbeidet videre.

En stor takk til Gudveig Øen som kom på regionkontoret og hjalp oss med utsendelsen av høstens foreningsbrev!


Dagens bibelsitat

Sal 30:6 For et øyeblikk varer hans vrede, en livstid hans nåde. Om kvelden kommer gråt som gjest, om morgenen er det frydesang.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.