> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Bibelcamp på Kvitsund gjenoppstår!Bibelcamp på Kvitsund gjenoppstår!

Velkommen til bibelcamp på Kvitsund! (Foto: Morten Nord-Varhaug)

Etter to års dvale, inviteres det igjen til bibelcamp på Kvitsund 8.-15.juli!

I vinter har en liten gruppe kvitsundvenner jobbet iherdig med å få på plass et bibelcamp-tilbud til sommeren 2018. Programmet er nå klart, og vi har gleden av å invitere til gode feriedager i vakre omgivelser og med tilbud om bibeltimer, familiemøter og kveldsmøter.

I år finner bibelcampen sted i tidsrommet 8.-15.juli. Deette er like i forlengelsen av NLMs generalforsamling i Vestfold, og arrangørene håper mange vil kombinere disse to arrangementene. Selve programmet på campen starter mandag 9.juli.

Talere i bibelcampen dette året blir tidligere generalsekretær i NLM, Ola Tulluan, og tidligere Bolivia-misjonær Marit Andersen. I tillegg skal Kari Synnøve Nord-Varhaug med flere sørge for at det blir et flott opplegg for barna underveis, og Gunnar Salmelid skal få med seg folk som sørger for at det blir ungdomssamlinger på kveldene.

Den største forskjellen i bibelcampen i år, sammenlignet med tidligere, er at det ikke blir felles matservering eller mulighet til å kjøpe seg mat på Kvitsund. Alle må stelle til egen mat til seg og sine. Det skal ikke bli noe problem!

Påmelding skjer til følgende e-post: bibelcamp.kvitsund@gmail.com

Prisene på bibelcampen:

Campingvogn 400,-

Telt 200,-

Enkeltrom 450,- (bad på gangen)

Dobbeltrom 650 (eget bad)

Dublett 1150,- (inkl. 2 rom og eget bad)

Alle rom er inkludert tilgang til kjøkken. Campingen har tilgang til griller og sanitæranlegg, men ikke kjøkken.

Flere bibelcamptilbud i Region sør

Bibelcampen på Kvitsund er bare en av fire arrangement i denne kategorien i sommer.

Først ute er Undeland Misjonsgård, hvor sommerbibelskolen finner sted 25.juni - 1.juli. Der vil Per Tveten og Magne Birkeland delta som talere. Hans Arne Rogn har hånd om opplegget for barna.

På Evjetun vil bibelcampen finne sted i tidsrommet 9.-22.juli. Der blir Asbjørn Kvalbein, Kolbjørn Bø og Mathias Mjølhus med som talere den første uken. Den andre uken er det Andreas Årikstad og Curt Westman som taler. Også her blir det gode møter for barna.

På Norsjø Ungdomssenter blir det sommerbibelskole 10.-12.juli. Der er Ole-André Eliassen og Egil Grindland med som talere.

Vi kommer med mer informasjon om disse ulike tilbudene etter hvert.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.