> NLM / Norge / Region sør / Nyheter / Barna nektet å legge nedBarna nektet å legge ned

For to år siden sa Sverre Høgsås og Kristin Hauan i Mandal til de tre barna på MiksMaks-klubben at nå måtte de legge ned klubben, fordi det var så få som kom. Det ville de tre medlemmene ikke høre snakk om. 

På tirsdag viste lista 17 stk når alle var ropt opp, og 17 porsjonspizzaer ble bakt ut og dekorert med fyll på kjøkkenet i Misjonssalen i Mandal.

– De ville ikke høre snakk om at vi skulle legge ned, forteller Kristin. – Da må dere ta med dere minst en hver, svarte lederne tilbake.

Barna tok lederne på ordet, og nå er de flere enn de har vært på lenge.

  

Bibel og moro

På MiksMaks har de andaktsbesøk eller leser fra boka "Guds hemmelige plan", som er bibelhistorien fra begynnelse til slutt, men skrevet på en måte som gjør det lett for alle å forstå.

Ulike aktiviteter som bibelquiz, bingo, brusbowling, vinn på minuttet og masse mer er populært blant barna. I tillegg synger de alltid favorittsangene «Bare i deg har min sjel sin ro» og «Bare på grunn av din nåde».

  

Barna bestemmer

Klubben har eksistert siden 2011. Den kom i gang etter spørsmål fra barn som var for store for Kaos-klubben, som var for 4-10 år.

– Det er ungene selv som har formet klubben, og det er stort sett de som har bestemt aktiviteter, sier Kristin og Sverre, som er med som ledere hver gang. De har en travel hverdag, men synes likevel at dette er så viktig at det må prioriteres.

–  Vi oppfordrer andre til å starte barneklubb i nabolaget. Gjør det enkelt. Man trenger et par unger og så er det bare å sette i gang! Boka Guds hemmelige plan er ypperlig som andaktshjelp og kan absolutt anbefales! 


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.