> NLM / Norge / Region sør / NyheterNyheter

I neste Utsyn med regionsider vil det ligge ved en bønnefolder for arbeidet i regionen. Ta den i bruk, og takk for forbønn!

Vi nærmer oss slutten av året 2013, og julen er like rundt hjørnet.

26. august startet KVIKK barnekor på Vikeland Bedehus

Tirsdag 15. oktober tok regionskontoret turen til Vonheim Bedehus i Bygland i anledning områdemøte for Setesdal. 

Froland Misjonssamband og Aust-Agder NLM Misjonsforum inviterer til "samling på Bibelens grunn".

Planlegging for områdemøtene er i full gang. Nå står Setesdal, Lista og Mandal, Telemark øst og «Vestmar» og Bamble for tur.

På Norsjø skal Guds rike bygges. Med legoklosser!

Gjennom Respons 2013 sikrer Gimlekollen Radio i Kristiansand seg uvurderlige midler til driften. Men Nord-Korea er også en viktig motivasjonsfaktor. 16. september går startskuddet for årets Respons-aksjon.

Den møysommelige prosessen er i mål - nå er Undeland Misjonsgård AS et faktum. Det baner vei for snarlig utbygging.

Meld deg på nå ! Det er allerede en del påmeldte og vi gjennomfører konfirmantsamlingene også i år.

Om ikke lenge starter misjonsforeninger og bibelgrupper opp igjen aktiviteten etter en pause sommerstid. Med litt ekstra innsats nå i oppstarten kan det gi penger i kassa!

Omtrent 300 fornøyde tilhørere overvar konserten med "Guttane" i Evjetunhallen, kvelden før bibelcampen starter for alvor.

Selv om tiden ble i knappeste laget, ble NLM Region Sørs årsmøte gjennomført lørdag 25.mai, med 170 utsendinger til stede. Her kan protokollen fra møtet lastes ned.

Regionkontoret i Kristiansand får ny administrasjonsmedarbeider fra høsten. Maria Byrkjedal heter hun.

Regionmøtehelga på Evjetun i mai ble en solrik og samlende opplevelse. Mye mennesker fylte Evjetunhallen til randen, og tilbakemeldingene tyder på stor trivsel.

Etter å ha vært ansatt i Norsk Luthersk Misjonssamband siden 1970, takker Jakob Hånes for seg. 15 år etter at han kom til Agder som kretssekretær, og senere regionleder i Region Sør, er det nå slutt. Fra nå av er det bussruter som gjelder!

Butikkleder Anna Veggeland Nesbu (til høyre) har lagt ned hundrevis av frivillighetstimer i gjenbruksbutikken på Tingsaker. Nylig kom hun tilbake fra innholdsrik tur til Etiopia.

Kjellfrid takker av etter 45 års innsats ved krets/regionkontoret i Kristiansand.

Først og fremst en hjertelig takk for alle gaver som ble gitt i 2012! Gaveinntektene for 2012 ble på kr. 15.793.961 for Region Sør. Dette er en del lavere enn for 2011 (kr.609.032 mindre).


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.