> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Syng med RadioNordvestSyng med RadioNordvest

Frikirkens mannskor. Foto: Hallvard Fiskerstrand

En flott ettermiddag med lave skuldre der vi kunne nyte sang og toner i Misjonssalen, Ålesund

Lørdag 27. oktober arrangerte Radio Nordvest «SYNG med Radio Nordvest» i Misjonssalen.

Det ble en flott musikalsk ettermiddag der de rundt 80 fremmøtte kunne få senke skuldrene og nyte sang og gode toner i ett koselig og høstpyntet lokale, med tente lys og snøføyk utenfor vinduene.

En innholdsrik ettermiddags-stund der tonene fra både gode eldre salmer og nyere mer moderne lovsang fylte salen. Frikirkens mannskor sang og delte med både humor og gode tekster og Olianna Johanson og Hilde Ådland gledet oss med nydelig solosang. Og mellom disse innslagene var det både fellessang og andakt av styreleder Martin Valen.       

Knut Bergheim sørget for mosjon av smilebåndene med sitt gode kåseri og treffende utsagn om både gamle og yngre dager. Den som lo høyest og mest var en 7 -åring, så her var det med andre ord noe for enhver smak.

Ny daglig leder presenterte seg og delte litt tanker hun har gjort seg om arbeidet i Radio Nordvest i løpet av de to første månedene. Hun oppsummerte det hele med å fortelle om en mann som for ett par uker siden tok imot Jesus og i etterkant forteller at det var gjennom nærradioen han hadde fått bli kjent med Jesus. Dette er hovedgrunnen for å drive radio, at flere skal få bli kjent med Han som har det beste livet for oss!

Stunden ble avsluttet med kaffe, kaker og god prat rund bordene denne fine, sangfylte høstkvelden.

Radio Nordvest er utrolig takknemlige for alle som er med og støtter arbeidet, både økonomisk og gjennom forbønn!


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Heb 7:25 Derfor kan han også fullkomment frelse dem som kommer til Gud ved ham, da han alltid lever for å gå i forbønn for dem.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.