> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / God stemning på KraspGod stemning på Krasp

Runar Nyvoll Kjerstad, Kjetil og Emilie Knardal Runde er fornøyd med baksten.

I Krasp Nord var det juleverksted og pepperkakebaking på novemberhelga.

9-11. nov var det duket for enda en KRASP-helg på Vestheim! Jeg gledet meg til denne helga, for vi planla en skikkelig førjulshelg! Og ingen tvil om at vi kom i julestemning selv om det var litt tidlig kanskje.

Vi pyntet oss og hadde god julemiddag med pinnekjøtt og dessert, åpnet pakker, hadde utlodning, spiste masse snop, gikk rundt juletreet, hadde juleverksted og spiste pepperkakedeig.

  

Ute spilte noen fotball, mens andre gikk tur. Jeg koste meg skikkelig, og håper og tror alle de 57 deltakerne også gjorde det!

  

 

Julens budskap

På bibelsamlingen snakket vi om at Jesus kom til verden for å frelse alle mennesker og at ingen ting er umulig for Gud. Vi hadde gruppesamtaler om bibelsamlingen etterpå. Jeg er heldig som får være med på dette!

  

Søndagen deltok vi på formiddagsmøtet på Vigra bedehus. Det ble en flott opplevelse! Mange tok også på seg pannebåndene sine. Hildegunn Fylling med flere strikket pannebånd som hver enkelt deltaker fikk med seg hjem.

  

  

Så håper vi at KRASP kan være et sted der barna kan trives, og der Jesus får være i sentrum! God og velsignet adventstid til alle!

 


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.