> NLM / Norge / Region nordvest / Nyheter / Dåpsskole i NLM MoldeDåpsskole i NLM Molde

Fra undervisningen på dåpsskolen. Foto: Rob Buist

14 deltagere er registrert på Dåpsskolen i misjonsforsamlingen i Molde

NLM Molde arrangerer i disse dager dåpsskole for barn på 2. og 3. skoletrinn. Gjennom fem samlinger får barna et møte med katekismens hovedtekster: De ti bud, Trosbekjennelsen, Herrens bønn, Dåpen og Nattverden. Deretter blir det en liten markering for gjennomført opplegg, på en av forsamlingens gudstjenester. Etter andre samling har vi 14 registrerte deltakere, både fra forsamlingen og fra litt ulike andre sammenhenger. Så langt har tilbakemeldinger både fra barn og foreldre vært svært oppmuntrende.

Tanken med dåpsskolen er ikke å lage et nytt barnelag eller søndagsskole, men å inngå som et ledd i forsamlingens systematiske trosopplæring. Det jobbes for tiden med dette planarbeidet, og hovedrammene finnes allerede på papir. Samtidig må arbeidet foregå over lengre tid, og formes av de erfaringer man gjør seg. Neste trinn er samlinger for 4. og 5. skoletrinn, som planlegges til våren. Da vil de samme temaene som før bli tatt opp, men i litt mer detalj, og med flere praktiske applikasjoner.

Selve samlingene har preg av både skoleklasse og andaktsstund. Samlingene begynner med Guds navn og bønn, og avsluttes med en litt lengre andakt i kirkerommet. Hoveddelen av samlingene bærer derimot mer preg av en skoleklasse, med undervisning og samtale. Midt i har vi så en liten pause med noe å spise og drikke.


Leir NLM Region Nordvest

Her ligger oversikt over leirene i region nordvest som er klare for påmelding. For oversikt over alle leirer og arrangement, se under

Arrangement

Dagens bibelsitat

Sal 84:6 Salig er det mennesket som har sin styrke i deg, de som har sitt hjerte vendt til de jevne veier.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.