> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Vikar for ungleder er i boksVikar for ungleder er i boks

Lars Martin Flekstad Vik. Foto: Espen Utaker.

Lars Martin Flekstad Vik har takket ja til vikariat for Øivind Ruud Kringstad skoleåret 2018-2019.

Som mange vet, har unglederen vår Øivind Ruud Kringstad søkt om, og fått innvilget, permisjon kommende skoleår. Vi har lyst ut stillingen, og regionstyret har nå ansatt Lars Martin Flekstad Vik i vikariatet. Vi er glade for at han har takket ja til jobben!

Lars Martin er 24 år og kommer fra Øygarden i Hordaland. Vi har tatt en liten prat med ham.

Tilbake til Nord-Norge

Hva har du gjort de siste årene, Lars Martin?

- Jeg har studert i Oslo i tre år, og blir nyutdannet sosionom til sommeren. Før det hadde jeg to år i Nord-Norge, Fjellheim Bibelskole og i militæret på Setermoen.

- Jeg ser veldig frem til å skulle flytte nordover for et tredje år, for å kunne gå inn i en spennende jobb.

Kan beskrive deg selv?

- Er veldig sosial, og liker å være med folk. Er også veldig glad i musikk, spiller piano. Jeg ser frem til å bli kjent med folk, og ikke minst til å bruke naturen, både med og uten ski på beina.

Spennende jobb

Hvorfor søkte du på jobben?

- Jeg hørte om dette på Vision på Nordborg i januar, og tenkte at det var spennende! Får ikke en slik mulighet igjen. Timingen var også god, siden jeg blir ferdig til sommeren, og ikke hadde noen konkrete planer. Kjente siste året at det hadde vært kjekt å flytte bort fra Oslo.

- Det er ypperlig å komme til Nord-Norge, føyer Lars Martin til, jeg likte meg godt i Nord-Norge, og kjenner fremdeles en del folk. Greit at det er et vikariat, så kan man prøve seg.

Muffins og nordlys

- Da jeg var i militæret var jeg mye på Soltun. Jeg har også mange gode minner fra året på Fjellheim. Dette året betydde nye for mitt kristenliv. Og så likte jeg veldig godt å reise rundt i Nord-Norge, var blant annet med på et team som reiste annenhver uke på Nordborg. Vi pleide å stoppe å kjøpe muffins i Nordkjosbotn, og så på nordlyset på Heia. Var også innom både Finnmark og Nordland dette året. 

Lars Martin forteller at han er vokst opp i NLM, kjenner seg hjemme der både teologisk og sosialt. Det er min åndelige heim, sier han. De siste årene har han gått i Misjonssalen i Oslo og i Bibelgruppe. Han brenner for kristent barne- og ungdomsarbeid, og har de siste årene vært fast leder både på leir og i barnekor.

Vi ønsker Lars Martin velkommen nordover til 1. august, og vil ta han med i bønnene våre.


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.