> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Vi vil misjonVi vil misjon

I år er det 125 år siden det hele begynte! Noen unge jenter i Bergen fikk kallet til å drive misjon blant kineserne. Gjennom alle diss årene har drivkraften vært "vi vil misjon".

Verden for Kristus

Under dette banneret har arbeidet i NLM vært drevet. Tiden har skiftet, mennesker har kommet og gått, men oppdraget og oppdragsgiveren har hele tiden vært den samme. Jesus gav befalingen: "Gå derfor og gjør alle folkeslag til disipler!" Han gav også et løfte: "Jeg er med dere alle dager inntil verdens ende".

Jubileumsmarkering 

I 125 dager, fra 15. februar til 18. juni, vil NLM ha et spesielt fokus på jubileumet. Kampanjeperioden rundes av med et storstilt jubileumsarrangement i Oslo Konserthus 18. juni. På nettsiden verdenforkristus.no er det samlet 125 vitnesbyrd om hva Jesus har fått bety og betyr for enkeltmennesker. Her finner du også noen fra vår region! 

Lokale markeringer

Regionkonferansen på Grøtavær 27.-29. mai vil vi i NLM Region Nord markere jubileumet. Vi oppfordrer foreninger og forsamlinger til å gjøre en markering lokalt, her er det bare fantasien som setter begrensninger. På NLM sin nettside finnes aktuelt materiell som kan benyttes.

"Salige visshet" i C-dur

Et "allsang-stunt" enkeltpersoner, grupper, institusjoner eller foreninger oppfordres til å gjøre, er å synge "Salige visshet" (i C-dur), filme dette og sende det til NLM. (Adressen kan fås på regionkontoret.) Kanskje blir det vist på storskjerm i Oslo Konserthus 18. juni?

Ennå mye ugjort

125 år etter at NLM startet sitt arbeid. Etter 125 år med "vi vil misjon" og "Verden for Kristus" er det enda mye ugjort. Oppdraget er uendret! Er du med i fortsettelsen?


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.