> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Vi er i gangVi er i gang

Åpningsmøtet på Regionkonferansen 2015. Foto: Øystein Hitland.

Regionkonferansen 2015 begynte med åpningsmøte 22. mai. Rundt 150 personer i alle aldre fra Saltdal i sør til Lebesby i nord var samlet på Fjellheim Bibelskole i Tromsø.

"Han Kommer" er tema for helgen. Ung-leder Øivind Ruud Kringstad ledet samlingen, og tok utgangspunkt i dette temaet for sin åpningshilsen. Jesus kommer igjen! Hvordan forholder vi oss til dette?

Jesus kommer til deg

Øystein Engås, som er leder i NLM Norge, er hovedtaler i helgen. Han talte ut ifra Jesaja 62, 10-12, der det blant annet står: Se, din frelse kommer! Vi fikk høre et virkelig godt budskap om at Jesus vil komme til hver og en av oss med sin frelse. Samtidig var det en vekkende tone i budskapet, om å være våkne og rede når Jesus kommer igjen. Vi ble også minnet om å ha omsorg for hverandre.

Vakker sang

Det er et eget husorkester som spiller til allsangen, dyktig ledet av Kristian Pettersen. Tre musikalske Fjellheimelever var forsangere. På åpningsmøtet fikk vi også høre vakker sang av Pål Andreas Berntsen, Ragnhild Kråvik og Hanna Aksnes. I tillegg skal Bente-Lill og Rolf Trana, Tråsdahls, Finnsnes Musikklag, Fjellheimkvintetten, Dordi Anna Tollheim og Kjetil Apeland samt Barnas regionkonferanse synge på møter i løpet av helgen.

Årsmøtet

Lørdag 23. mai er det bibeltimer, årsmøte, misjonsfest og sang- og musikkmøte, før helgen avsluttes med formiddagsmøte søndag kl 11.00. Regionkonferansen er en viktig helg, da man tar viktige avgjørelser for misjonsarbeidet her i nord, og samles til forkynnelse og godt samvær med brødre og søstre fra hele Nord-Norge.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.