> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Velkommen til Inspirasjonshelg!Velkommen til Inspirasjonshelg!

Trond Inge Kristoffersen og Odd Sverre Hove

Første helga i februar samles vi - trasisjonen tro - til Inspirasjonshelg på Skoghus leirsted. De førtste påmeldingene er allerede registrert!

Spennende tema

"Endetid i lys av Ordet" er satt som tema for helgen, og det er Odd Sverre Hove som er hovedtaler. Gjennom to bibeltimer og møter ellers vil han ha ulik tilnerming til dette spennende temaet. Han skal også ha et Israelseminar lørdag ettermiddag med dagsaktuelle nyheter og "Isral som misjonsland i Jes.54".

Misjonskveld med lokale aktører

Lørdag kveld inviterer vi til misjonskveld. Da blir det andakt med Trond Inge Kristoffersen.

Familien Ellen-Irene og Odd Inge Heng vil gi oss misjonsglimt fra Vest-Afrika. De kom tilbake til Finnsnes sist sommer etter 3 år i Elfenbenskysten.

Tråsdahls vil synge på denne samlingen. Tråsdahls består av 3 søsken - Linda Irene, Bente Anita og Ole Bjarne - Tråsdahl som kommer fra Finnsnes.

Ung-leder samling

Barne og ungdomsrådet (BUR) inviterer alle som er med, eller ønsker å bli med, som leder i barne og ungdomsarbeidet til en egen samling lørdag ettermiddag. Her serveres inspirasjon og input til å drive med barne og ungdomsarbeid i vår region. 

Opplegg for de yngste

Vi ønsker at Inspriasjonshelga skal være et arrangement hvor hele storfamilien kan trives. Lørdag organiseres det derfor egen bibelsamling og aktiviteter for barn og unge som deltar på helga. Det blir også søndagsskole under talen på søndag formiddag. Av praktiske hensyn med tanke på planlegging, ber vi om at alle som ønsker å delta på dette opplegget melder seg på helga.

Påmelding

Alle som ønsker mat og overnatting på Skoghus denne helga må melde seg på på forhånd. Påmeldingsskjema finnes på vår nettside. Påmelding innen 25. januar.

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.