> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Vegard Svensen konstituert som...Vegard Svensen konstituert som regionleder

Foto: Margunn Krohn Sævre

Vegard Svensen er konstituert som regionleder i NLM region nord fra første august i år, og frem til Øivind Ruud Kringstad begynner i stillingen første august 2019.

Som kjent slutter Øystein Hitland som regionleder til sommeren. Øivind Ruud Kringstad går inn i stillingen i august 2019, etter ett års fars-permisjon. Regionstyret har derfor arbeidet med å finne en løsning for kommende skoleår. Det er med stor glede vi nå kan melde at Vegard Svensen går inn i denne jobben fra første august, i 60 % stilling. 

30 års pause

Vegard er vel kjent i NLM generelt, og i vår nordligste region spesielt. Han har vært ansatt i NLM siden 1970. Siden 1988 har han vært ansatt som forkynner på landsplan, kombinert med gårdsdrift på Senja. Før det var han ansatt i daværende Troms og Finnmark krets, først som forkynner, deretter seks år som Barne- og Ungdomssekretær og fra 1980 til 88 som kretssekretær, det som tilsvarer dagens regionleder. Vegard har altså hatt denne stillingen før, men det er 30 år siden. Vegard har også vært mange år i NLMs hovedstyre, 9 av dem som formann.

Nytt lederteam

Vegard har reist mye av tiden sin i Nord-Norge også når han har vært ansatt på landsplan. Vi er glade for at han er villig til å gå inn i oppgavene på regionkontoret når det nå var behov for det, og oppfordrer dere alle til å huske på han og kona Kjellaug i bønnene deres. Be om at han må komme godt inn i oppgavene, og at den nye ledertrioen på kontoret må oppleve et godt samarbeid, og at misjonsarbeidet i vår landsdel må bære frukt også i årene som kommer.


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.