> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Tid for julemesserTid for julemesser

Åresalg på Fjellheim

Spennende program både på Fjellheim og Nordborg.

 

18. november er det nok en gang tid for julemesse på Fjellheim! Dørene åpner klokka 10.00 og fra da av er julemessestemninga på topp. Forsamlingsarbeider Maria Hellestøl Reyes forteller at mye blir som det pleier å være, og noe blir nytt.

 

 

Garantert gevinst på Fjellheim

 

 – Som vanlig kan man få kjøpt både fine, varme og velsmakende varer. Eller man kan ta sjansen på ett av de mange lotteriene.

I tilegg til hovedlotteriet med de fineste premiene, kjører vi flere omganger med åresalg. Da er stemninga og spenninga høy. I tillegg har vi 200-kroneslotteri, et lotteri hvor hvert lodd koster kr. 200,- men hvor du er garantert gevinst. Kanskje en idé for deg som ikke har så gode erfaringer med flaksen? De minste har også sitt eget lotteri med gode vinnersjanser og premier tilpasset den yngre generasjon.

 

Hun forteller videre at det blir to små andakter med Thor Fremmegård og Hanna Nilsen, og mellom disse to er det grøtsalg i matsalen på bibelskolen.

 

Juleverksted

 

– Dessuten er jo kafeen åpen hele dagen. Nytt av året er dessuten at vi har et lite juleverksted for barna. Her kan man pynte pepperkakehjerter, tegne og lage julekort – eller kanskje lage seg ei spisebrikke til julemiddagen?

 

Vi vil påstå at julemessa på Fjellheim absolutt er et flott sted å tilbringe lørdagen – for alle generasjoner! Og det aller beste; takket være mange frivillige og velvillige mennesker i forsamlingen som stiller opp med premier, varer, kaker og tid, har vi lite økonomiske utgifter og så godt som alt av inntekter går direkte til NLMs arbeid.

«Mens vi venter»

Nordborg arrangerer sin tradisjonelle julemesse fredag og lørdag 17.-18. november. Dørene åpnes kl 11.00 begge dager, og begge dager er det program fra scenen, kan rektor Anette Sørensen Rege fortelle.

– Fredag kl 12.00 er det «Mens vi venter» med fellessang, besøk fra Heimly barnehage, og miniandakt. Lørdag kl 12.00 har Unge Røster konsert, og kl 1430 er det avslutningsmøte. Begge dager kl 13.00 kan man kjøpe middag, grøt på fredag og lapskaus på lørdag.

– Vi ønsker alle hjertelig velkommen til å ta turen innom, kjøpe seg noen julekaker eller husflidsprodukter og deretter sette seg i kafeen og nyte en kopp kaffe og et stykke kake. Og som alltid er det rikelig med muligheter for å kjøpe lodd hvor man kan vinne flotte gevinster, avslutter hun.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.