> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Sommerarrangement 2016Sommerarrangement 2016

Bibelcampingen på Skoghus leirsted går ut i år. Men det er flere andre arrangement man kan få med seg i sommer.

Det ble arbeidet med å sette ned en komité for Bibelcampingen 2016. Dette ble også gjort, men man kom noe sent i gang med planleggingen, og har nå konkludert med at det ikke blir noen Bibelcamping på Skoghus dette året. Hva det vil bli senere år får vi komme tilbake til.

Sommer-INTRO

Det er imidlertid flere møter og arrangement i regionen i sommer. 22.-26. juni er det Sommer-INTRO på Fjellheim. Her er ungdom fra ungdomskolealder og oppover velkommen til flotte dager med fokus på gode møter, men med mange artige aktiviteter i tillegg.

Seniorhelga

Det er også verdt å nevne seniorhelga. Den er planlagt på Skoghus 18.-21. august. I år har to venner av Nord-Norge sagt ja til å være med: Egil Skutlaberg blir med som taler, og Synnøve Spanne blir med som leder/sjelesørger.

Dugnadsleir på Jakobsbakken

Tradisjonen tro, er det satt av en uke for dugnadsleir på Jakobsbakken. Denne blir også i år i uke 30, mandag til fredag. Jakobsbakken er en flott plass for hele familien. Her kan man bo gratis noen dager, og bidra på ulike dugnadsoppgaver. Innimellom øktene, kan man nyte den storslåtte fjellnaturen.

Sommermøter på Givær

Midt på sommeren, den 16. - 17. juli, blir det tradisjonelle sommermøter på Givær, et lite øysamfunn utenfor Bodø. I år blir Trond Kristoffersen med som taler. Disse møtene går på omgang mellom organisasjonene, men i år er det altså NLM som stiller med taler.

Seterstevne

Mot slutten av juli blir også det tradisjonelle seterstevnet i Målselv avholdt. Endelig dato kommer vi tilbake til, men å komme opp på Vestvangsetra i Iselvdalen er noe mange skulle fått oppleve.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.