> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Siste samling for "Team Bodø"Siste samling for "Team Bodø"

Eline Austbø, Kjell- Ivar Kvalvik Johansen og Karin Kvalvik Johansen er tre av fire i teamet fra Bodø. Øivind Ruud Kringstad har vært med som veileder.

I drøyt halvannet år har en liten gjeng fra Bodø vært med i «veiledning for misjonsfellesskap». Gjennom fire undervisningssamlinger og egne «teamsamlinger» lokalt har de arbeidet, og fått veiledning, gjennom mange aktuelle problemstillinger i etableringen av et lokalt arbeid som kan vinne nye- og bevare etterfølgere av Jesus. 

Ser mer positivt på fremtiden!

Karin Kvalvik- Johansen er en av fire i teamet som har vært med fra Bodø.

Nesten to år har gått siden dere var på første samling- hva er den største forskjellen på arbeidet i Bodø i dag fra når dette begynte?

Karin: - Ja, hva kan det være? Vi vet nok mer hva vi holder på med. Det er litt mer plan bak. Vi har lært mye om praktiske måter å gjøre ting på. Det er jo vi som skal «ta over» arbeidet i Bodø og jeg ser mer optimistisk på det nå enn jeg gjorde før vi begynte. Det har gjort mye med meg personlig. Det er jeg glad for.

På hvilken måte har M4 vært til hjelp for dere som fellesskap?

- Det har åpnet øyene for å stå sammen. Det gjelder både oss i teamet og hele forsamlingen. Vi har gjennomført åpne teamsamlinger der vi har delt mye av det vi har lært på undervisningssamlingene. Det har vært byggende for fellesskapet.

"Høstspråket"

Nå er oppfølgingen med samlinger og undervisning over- hva tar dere med videre?

- Vi prøver å ta med oss alt! Nå på siste samling var det mye fokus på å ta vare på seg selv i tjenesten. Det var nyttig. Vi skal jo holde lenge. En samling tidligere hadde også mye nyttig om det å være observante på «høstspråket». Altså mennesker som Gud kaller på og som er «moden høst» for hans rike.  

Vil du anbefale å bli med i veiledningen for misjonsfellesskap for andre fellesskap?

- Egentlig vil jeg anbefale det veldig. På mange måter føler jeg arbeidet i Bodø har vært som å starte opp noe nytt. Og til det passer dette veldig bra. Men også fellesskap som er mer etablert vil kunne få noe ut av det. 

Stilling utlyst

Det er ønske om å styrke arbeidet i Bodø og i Salten, området rundt. Derfor søkes det etter arbeider/e til dette. Se stillingsannonsen her


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.