> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Regionkonferansen 2015 nærmer seg!Regionkonferansen 2015 nærmer seg!

Hovedtaler Øystein Engås, leder NLM Norge. Foto: Arkiv

Dagene går med stormskritt mot årets Regionkonferanse, og nå er det tid for å melde seg på!

Stor-stevne

Regionkonferansen er regionens stor-stevne hvor vi møtes fra alle kanter av regionen. Pinsehelgen samles vi på Fjellheim i Tromsø, små og store - unge og gamle misjonsvenner. Her er det lagt godt til rette for både møter, mat og overnatting. Påmeldingsfrist for de som ønsker mat og overnatting i løpet av helgen er 10.mai - så heng i!

Møter for alle

Når storfamilien samles er det viktig å ha møtepunkt for alle. Hovedtaler i år er Øystein Engås som er leder i NLM Norge. I tillegg vil Ingvald Andrè Kårbø holde bibeltime lørdag formiddag.

Barna og de unge har egne samling lørdag, med bibelsamling og ulike aktiviteter. Ragnhild Kråvik og Per Inge Belt har ansvaret for disse, sammen med en stor gruppe Fjellheim-elever.

Lørdag kveld er det misjonsfest for hele familien, men ulike innslag og aktører.

Utflukt for ungdom

Ungdomssamlingen fredag er planlagt i Telegrafbukta, og lørdag blir det utflukt til Hella. Her er det mulighet for å fiske, så ta fiskeutstyr! 

Aldersgruppen 13+ som deltar på Barn og Unges regionkonferanse, skal på utflukt lørdag. Gode klær og sko er lurt å ta med for de som skal delta her.

Årsmøte

En sak som skal opp på årsmøtet i år er spørsmål om eieransvar for Soltun soldatheim og ungdomssenter. Dokumenter knyttet til saken finner du her:

 

Foreningene velger utsendinger med stemmerett til årsmøtet, og disse må meldes inn til regionkontoret.

Be

Vær med å be for Regionkonferansen, for talere, ledere og sangere. Be for det praktiske som skal ordnes, og for sakene som skal opp på årsmøtet.

Vi ønsker vel møtt til stor-samling i Tromsø!


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.