> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / RegionkonferansenRegionkonferansen

Regionkonferansen var på Betania i Bodø. Foto: Øystein Hitland.

NLM region nord hadde sin årsmøtehelg på Betania i Bodø. Den lokale forsamlingen hadde lagt veldig godt til rette for regionkonferansen, som hadde «Virkelig fri» som overskrift.

Regionkonferansen samler folk fra både Nordland, Troms og Finnmark til oppbyggelse og fellesskap for både store og små. I år var det litt færre deltakere en de forrige årene, men flere fra Nordland enn ellers.

 

Seminar og senkveld

Barna hadde et flott opplegg ledet av Nord-Norgeteamet og Fjellheimelever under formiddagsmøter og årsmøte. Kåre Johan Lid og Hans Kristian Skaar var tilreisende talere. I tillegg til de vanlige møtene hadde Skaar et seminar lørdag ettermiddag om ungdomskulturen og Bibelens frihetsbudskap inn i den. Lørdag kveld var det Senkveld med Øivind og venner, der vi fikk et innblikk i misjonen både lokalt i Bodø og Salten, og et møte med verdensmisjonen i 2018.

 

Improvisert mannskor

Det var mange sangkrefter i sving denne helgen. Fjellheim-elevene svært delaktige under hele arrangementet, også på området sang og musikk. Vi fikk også møte «Regionmannskoret» for aller første gang. De påmeldte mennene hadde fått invitasjon per mail om å stille i et spontant mannskor, og 25 karer tok utfordringen og fremførte to sanger trestemt på improvisert vis.

 

Endringer i staben

Nye ansatte ble presentert, noen som gir seg ble takket av. Det er alltid flott å takke det gamle Nord-Norgeteamet, og hilse på det nye. I år ble også regionleder Øystein Hitland takket av etter fire år i regionen. Han og familien fikk gode ord og et flott bilde av regionstyreleder Kjetil Rege. Øivind Ruud Kringstad ble ønsket velkommen som ny regionleder fra høsten 2019, og det ble informert om ordningen med Vegard Svensen som konstituert regionleder kommende skoleår.

 

Årsmøtet

58 delegater var registrert til årsmøtet. Ingen spesielle saker var meldt utenom de vanlige årsmøtesakene. Det hadde kommet innspill på at planene for en utbygging av Skoghus leirsted burde bli behandlet på et årsmøte. Regionstyreleder Kjetil Rege foreslo at saken i så fall burde komme opp på et ekstraordinært årsmøte i høst, i stedet for å behandle saken i hele sin bredde i Bodø. Da vil man få tid til å forberede saken ordentlig. Dette forslaget fikk støtte i årsmøtet.

 

Valg

Regionstyret

Anne Christine Lund Dahlberg (Tromsø), John Olav Enoksen (Lenvik) og Ragnar Falch Gundersen (Lenvik) ble valgt som faste medlemmer for to år, og Kjell Iversen (Lenvik) ble fast for ett år. Varamedlemmer ble Monja Bråthen (Fauske), Astrid Lende Einevoll (Nordreisa) og Terje Østvik (Bardu). Fra før sitter Kjetil Rege (Lenvik), Lars Eirik Sandvik (Meløy) og Ivar Tolo (Harstad) i styret.

 

BUR

Christopher Amenya (Harstad) og Andreas Viste (Tromsø) ble valgt til faste medlemmer i to år, Ane Marte Mikalsen (Lyngen) ble fast for ett år. Vara: Martine Fauske (Tromsø), Kristine Harestad (Tromsø) og Henriette Rogstad Nordli (Tromsø). Fra før sitter Katrine Gran Andersen (Porsanger) og Siv Indianna Krüger (Saltdal).

 

Valgnemnda

Ragnhild Aarbø (Tromsø) og Lars Inge Stautland (Bardu) ble valgt inn i valgnemnda for to år, Agnes Gundersen (Lenvik) og Karin Iversen (Lenvik) ble vara. Fra før sitter Kristian Johansen (Bodø), Kjellaug Svensen (Lenvik) og Johannes Sæleset (Tromsø) i valgnemnda.

 

Rådsmøtet

Til NLMs Rådsmøte ble regionleder, regionstyreleder og Ingvald Andre Kårbø valgt for den neste treårsperioden. Vegard Svensen, Gunnar Bråthen og Lars Eirik Sandvik ble valgt som varamedlemmer.


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.