> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Populær polarbadleirPopulær polarbadleir

Hele 45 deltakere var med på årets polarbadleir på Skoghus.

Årets polarbadleir stod faktisk i fare for å bli avlyst. Men 45 deltakere fikk med seg en godt gjennomført leir og hadde mange sentrale spørsmål om troen på Jesus og livet med ham.

Mange spørsmål

Hele 45 deltakere var med på årets polarbadleir forrige helg på Skoghus. Leiren har hatt tradisjon på seg for å være populær og turen til Polarbadet har nok hatt mye å si for det. Taleren i helga var Øystein Hitland som fulgte et godt opplegg utarbeidet for sommerleirer. Leirsjef Magne Aarbø er begeistret over alle de sentrale spørsmålene deltakerne kom med i kjølvannet av forkynnelsen: - Både etter gruppesamlingene og særlig på kveldsrundene fikk mange ledere veldig gode samtaler om sentrale ting i troen på Jesus og i livet med ham. Mye av samtalen blant lederne gikk rett og slett på hvordan vi kunne imøtekomme dette. For et flott fokus å kunne ha på leirarbeidet!

Dyktige ledere

Magne vil også berømme de aktive lederne: - Det er veldig bra å ha med mange av de yngre, de har mye erfaring som de bruker til beste for deltakerne. I tillegg var jo Esther- Emilie Steilbu med meg som leirsjef gjennom lederutviklingsprogrammet Led i Nord. Hun er dyktig, tar tak i ting og tenker hele tiden frem mot neste ting som skal skje. Det er en nyttig lederegenskap! 

Nesten avlysning

På tross av en flott leir var det mye som tydet på at leiren stod i fare for å bli avlyst helt til siste uka før den skulle arrangeres. Utfordringene var knyttet til rekruttering av ledere. Dette understreker bare nytten av tidlig planlegging og faste ledergrupper som kan arbeide godt fra år til år. 

Kommende år flyttes Polarbadleiren en uke frem og arrangeres 3.-5. juni 2016.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.