> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Påskemøter i regionenPåskemøter i regionen

Påskehøytiden står for døra, og flere steder er det mulighet for å delta på påskemøter og gudstjenester. 

Kanskje er det noen samlinger i nærheten av der du bor som du kan delta på? I region nord er det møter og samlinger på følgende steder:

Betania Bodø

Palmesøndag, 25. mars, er det gudstjeneste med nattverd kl. 11. Tale ved Karstein Evensen.

Fjellheim Misjonsforsamling, Tromsø

Her vil det være påskemøter, skjærtorsdag, langfredag og 1. påskedag kl. 11.00. Pål Andersen har andakt skjærtorsdag. Da er det også nattverd. Thor Fremmegård er taler på de andre møtene. Mer informasjon finnes på forsamlingens hjemmeside

Palmesøndag taler Trond Inge Kristoffersen på møtet. 

Finnsnes Misjonsforsamling

Det blir påskemøter i FIMIS skjærtorsdag, langfredag og påskeaften kl. 17.00. 1. påskedag er det møte kl. 11.00. Det er Øystein Hitland og Vegard Svensen som taler på disse møtene. Mer informasjon på FIMIS sin hjemmeside. 

Påskeleir på Jakobsbakken

Også i år blir det fulle hus med deltakere på storfamilieleir på Jakobsbakken, i overkant av 50 stykker med smått og stort! Det er mulig å delta på møtene for de som måtte befinne seg i området uten å være påmeldt på leiren. Fra og med skjærtorsdag til og med 1. påskedag er det bibeltime kl. 10, og kveldsmøte kl. 18. Mikael Kero og Kristian Johansen er talere. 

Påskestengt regionkontor

Regionkontoret vil være stengt hele påskeuka. Fra 3. april vil det igjen være ordinær åpningstid. 

Vi ønsker alle i bygd og by en riktig god påskehøytid!

"Takk, du store seierherre, Takk, du livets himmelhelt, som ei døden kunne sperre I det helvedmørke tett! Takk fordi at opp du stod Og fikk døden under fot! Inge tunge kan den glede Med tilbørlig lovsang kvede.

Takk for all din fødsels glede, Takk for alt ditt guddomsord, Takk for dåpens hellig væte, Takk for nåden på ditt bord! Takk for dødens bitre ve, Takk for din oppstandelse. Takk for himlen du har inne, Der skal jeg deg se og finne!" Tomas Kingo


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.