> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Nye barne- og familiearbeidere i BodøNye barne- og familiearbeidere i Bodø

Helene Kallevik (til venstre) og Helene Nygård. Foto: Øystein Hitland.

På regionkonferansen i Bodø hadde vi gleden av å presentere to nye ansatte i arbeidet vårt: Helene Kallevik og Helene Nygård.

Helene og Helene har mye til felles, i tillegg til navnet. Begge har gått på Fjellheim, reist i Nord-Norgeteamet og er nå elev ved BOF-linjen på Fjellheim (Bibel og formidling). Vi kjenner dermed begge godt fra før, og de kjenner regionen. Begge to skal nå begynne på en femårig lærerutdanning i Bodø. Helene Nygård med tanke på barneskole, Helene Kallevik med tanke på ungdomsskole /videregående.

Kall til Bodø

Begge jentene forteller at de har kjent på et spesielt kall til å flytte til Bodø, etter å ha vært innom i løpet av årene på Fjellheim og i Nord-Norgeteamet. Helene Kallevik (22), fra Tysvær i Rogaland, brenner spesielt for ungdomsarbeid, og er glad i å bli kjent med mennesker. Helene Nygård (21), fra Luster i Sogn, har et spesielt hjerte for barnearbeid. Vi tror dermed at våre nye arbeidere vil utfylle hverandre på en god måte. Vi tror også at de vil finne styrke og glede i å være to i oppgavene. Begge brenner for at barn og unge skal bli kjent med frelseren Jesus Kristus.

Forsamlings-samarbeid

Vi har lenge hatt lyst til å ansette flere i arbeidet vårt i Nordland. Nå er det et spennende samarbeid på Betania i Bodø mellom NLM og Normisjon. Karstein Evensen fra Normisjon er ansatt som forsamlingsleder i en liten stilling. Vårt ønske er at Helene og Helene skal være med å styrke arbeidet i forsamlingen, og gjerne få kontakt med nye mennesker og kanskje starte opp noe nytt arbeid knyttet til forsamlingen.

Jakobsbakken

De skal også være med på leir på Jakobsbakken, og vi skal ikke se bort ifra at de også vil dukke opp på arrangement andre steder i Salten og ellers i regionen, selv om de primært er ansatt i Bodø. Vær med å be om at de får en god oppstart når de flytter til Bodø i august!


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.