> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Ny barne- og familiearbeider i Bodø!Ny barne- og familiearbeider i Bodø!

Sammen med Kjetil er Dordi Anna allerede engasjert i forsamlingsarbeidet i Betania. I høst blir det enda litt mer. 

Selv om engasjementet er for en begrenset periode er vi svært takknemlige for at Dordi Anna Apeland begynner som barne- og familiearbeider knyttet til Betania, Bodø, i høst. 

Denne høsten vil Dordi Anna Apeland ha et ekstra fokus på barne- og familiearbeidet i Betania, Bodø. Forsamlingen er felles for NLM og Normisjon.

Hvor stor er stillingen du går inn i og hva blir oppgavene?

Stillingen er på 20%, og rettet inn mot familiearbeid, og da er alle generasjonene med. Det blir spennende å se hva som legger seg til rette, men en hovedoppgave blir et småbarnstreff annenhver uke.

I tillegg skal jeg være med å jobbe med strukturen rundt formiddagsmøtene som vi har en gang i måneden. Jeg kommer til å samarbeide med Karstein Evensen (Normisjon) som er forsamlingsleder i Betania, styret i Betania og ellers enkeltpersoner i forsamlingen. 

Du begynner i en relativt liten stilling som barne- og familiearbeider, er engasjementet ditt for dette noe som har vokst frem etter at du selv fikk familie?

Jeg ser nok mer og mer at oppgavene man har i det kristne felleskapet kan forandres etter livssituasjon og de kontaktene man etterhvert får. Vi har et ønske om at forsamlingen vi går i skal være en forsamling der barna våre får forkynnelse de forstår, og i tillegg at det skal være kjekt å være med på møter og gudstjeneste.  

Hvilke muligheter ser du for deg i Betania med tanke på barne- og familiearbeidet? 

Betania har et godt lokale som er sentralt etablert i byen, noe som gjør det både praktisk og lettvint å stikke innom. Jeg håper vi får til noe som kan være et lavterskeltilbud for folk som ikke går fast i en menighet. 

Dordi Annas engasjement varer til november da de venter et søsken til Alfred Emanuel (på bildet) i desember. 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.