> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Ny arbeider i HarstadNy arbeider i Harstad

Henriette Arndt Hoel begynner som barne- og ungdomsarbeider i Harstad fra høsten. 

Etter utlysning i vår er det nå klart at Henriette Arndt Hoel blir ungdomsarbeider i Harstad fra høsten. 

For folk i Harstad er Henriette svært godt kjent gjennom hennes sterke engasjement for ungdomsarbeidet i og rundt byen. Men selv om hun har bodd i Nord- Norge de siste tre årene er det nok en del som ikke kjenner henne like godt. Her kommer et lite intervju: 

Beskriv deg selv med fire ord.
- Engasjert, menneskeglad, hvis det kan være et ord (red.anm. det kan det)? Organiserende og stødig.
Hvor lenge har du bodd i Harstad og hva har du gjort den tiden?
- Jeg har bodd tre år i Harstad, hvor jeg først studerte ett år med økonomi og ledelse, før jeg gikk over til sykepleien.
Jeg flyttet opp til Harstad for å være med og drive barne- og ungdomsarbeid, og har fått vært med både som ansatt i en ungdomsklubb (Evenskjær) og frivillig i Uncover som er ungdomsarbeidet vi startet opp. I tillegg til at jeg har fått være med på en del leirer og turer!
Hvilke oppgaver er det du kommer til å gå inn i som ungdomsarbeider?

- Jeg kommer til å ha det administrative ansvaret for ungdomsarbeidet i Harstad, det vil si å ha oversikten over ungdomsmøtene, økonomien, leirer, møteuker og lederne. I tillegg blir jeg med på ungdomsleirer i regionen, og skal prøve å få til et godt samarbeid der! 
Hva er din drøm for Uncover og ungdomsarbeidet i Harstad?
- Jeg tror jeg må si drømmen vår, til alle oss som flytta opp, var å få være med og støtte opp om og skape et godt kristent miljø for ungdommene i byen. Drømmen min videre er å se at de får vokse i troen, og at de får ta del og være med i arbeidet på den måten de ønsker! Jeg håper de selv vil være med og drive det, slik at vi driver det med ungdommene og ikke for dem, slik blir det jo bærekraftig også fremover.
Er det noen spesielle ting du særlig gleder deg til?
- Jeg gleder meg til å få mer tid til å være med ungdommene, følge opp disse og legge til rette for arbeidet og selvsagt til leirer! 

Vi er veldig glad for å ha Henriette med i dette, nå også som ansatt. Vær gjerne med å be for henne, de som er engasjert i arbeidet i Harstad og for byen. 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.