> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Møter og arrangement i sommerMøter og arrangement i sommer

Foto: Elisabeth Nilsen

Flere muligheter til å komme sammen om Guds Ord.

Sommeren kan bli en åndelig tørketid for mange kristne. Men den trenger ikke å bli det. Det er mange kristne sommerstevner i hele landet. I år er det også generalforsamling for NLM, med mange møter og seminarer. Disse går det an å se på internett. Det er mange gode sider på nett, der man kan høre god forkynnelse, ikke minst har Fjellheim Misjonsforsamling en flott side: fjellheim.tromso.no. Men det er også noen møter og arrangement i regionen vår i sommer.

Sommermøter Karalaks

8. - 10. juni er det klart for sommermøtene på Karalaks i Lakselv. Det var planlagt en hel uke, men måtte reduseres pga sykdom på en av talerene. Nils Borge Teigen taler, og møtene er kl 18.00 hver kveld. Søndag kl 11.00er det også Gudstjeneste i Billefjord kapell i forbindelse med møtene.

Sommermøter Skoghus

20.- 25. juni er det klart for sommermøter på Skogus leirsted på Senja. Mangor Harestad taler, og det er møte kl 18.00 hver kveld, og avslutningsmøte kl 11.00 på søndag. Fredag 22. er det misjonsbasar i regi av Grasmyr misjonsforening, og lørdag 23. er det st. Hans-feiring for store og små.

SommerINTRO

INTRO-gjengen samles i Tromsø i tiden 23.-27. juni. Nord-Norgeteamet og Øivind Kringstad med flere er med som talere og ledere, og ungdom fra 13 år og oppover er velkomne til spreke dager under midnattsolen, med møter, seminar og aktiviteter. I år blir det et spesielt fokus på situasjonen til de forfulgte kristne, og hva vi kan lære av dem. Ole Petter Livden fra Åpne dører blir med på deler av leiren.

Sensommerdager på Skoghus

Nytt av året er sensommerdagene på Skoghus. Dette er en forlengelse av seniorhelga, men vi ønsker at disse dagene skal være et tilbud for alle, uansett om man vil definere seg som senior eller ikke. Du er dermed velkommen til oppbyggelige dager på Skoghus fra 16. til 19. august. Egil Sjaastad blir hovedtaler og vil ha Friheten i Kristus som tema. Vegard Svensen, Kjell Iversen og Per Conrad Bergh er også med som ledere og talere, og Magne Kristoffersen vil spille og synge hele helga.


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.