> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Misjonsløp for over 100 000,-Misjonsløp for over 100 000,-

Til sammen var det som var med og løp "African run" rundt Finnsnesvannet. 

På tross av sur vind og drypp av nedbør deltok hele 110 av elevene fra Nordborg skoler i "African run". Til sammen samlet de inn over 100 000,-

Engasjement

Selv om det var varierende fart på deltakerne var det ingenting å si på engasjementet som ble vist for drøyt to uker siden ved Finnsnesvannet. Elever og ansatte fra både ungdomsskolen og videregående var oppmuntret til å skaffe seg sponsorer på forhånd. Enten fastbeløp eller den mer spennende varianten- et gitt beløp per runde. Når hele 110 var med og sprang blir det stort resultat og det beregnes at alle løperne fikk inn over 100 000,- til prosjektet. Pengene går til bistandsarbeid i Tana, Kenya.

Tellekorps må til!

Rekord

De innsamlede midlene er en ting, men for enkelte er ikke det eneste motivasjon. Anders Rege (8. trinn) var den som sprang lengst av alle denne dagen og fullførte hele 32 runder! Hver runde er på ca. 600 meter. Løpets varighet var på en time og 15 minutter. Derfor blir det litt vanskelig å sammenligne med fjorårets som varte i to timer. Likevel tror vi dette vil være vanskelig å slå til neste år, men kanskje er det mulig?


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.