> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Mange arrangement fremover, også for...Mange arrangement fremover, også for deg!

Vakkert på Jakobsbakken om høsten!

Velkommen på høstens arrangement på Jakobsbakken, Karalaks,og Skoghus!

Det er gode muligheter for å komme seg på et oppbyggelig stevne i høst. 

Høsttreff på Jakobsbakken 

Det tradisjonelle Høsttreffet på Jakobsbakken finner sted 8.-10. september. Vegard Svensen blir taler, Lisbeth Leithe og Monja Braathen er vertskap. Det blir Bibelsamlinger, godt fellesskap og ypperlige turmuligheter. Enten en lengre tur i et nydelig fjellterreng, eller Bibelvandring i den gamle gruvebyen på Jakobsbakken.

 

Finnmarkstevne på Karalaks

15.-17. september er alle velkommen til Bibelhelg på Karalaks. Vi har kalt dette arrangementet for Finnmarkstevnet,

 

og vi håper at det kommer deltakere fra hele fylket. Deltakere fra resten av landet er naturligvis også velkommen til flotte høstdager i Lakselv!

Talere og ledere er Kjell Dahlene, Øystein Hitland, Nils Borge Teigen. Det blir eget opplegg for barn og unge på deler av helgen. Samemisjonen og NLM arrangerer stevnet sammen.

 

Kvinnehelg på Skoghus

Så blir det kvinnehelg på Skoghus 29.9.-1.10. Hilde Malde er taler på denne helga. Hun bor i Rogaland, og har vært misjonær i Øst-Afrika i mange år, men kommer opprinnelig fra Skjervøy i Nord-Troms. Vi er glade for å ha fått Hilde til denne helga, og anbefaler alle kvinner å melde seg på.

 

Unge Vokse-helg Betania Bodø

22.-24. september inviterer forsamlingen på Betania i Bodø til Unge Voksne-helg. Astrid Rydland Aasen og Asbjørn Handeland kommer som talere på denne helgen, det blir også med en delegasjon fra Fjellheim Bibelskole.

 

Familiehelg på Skoghus

Vi tar også med familiehelga på Skoghus, som er 3.-5. november. I år får vi besøk av Øivind Benestad. Han er kjent som en frontfigur i kampen for det tradisjonelle ekteskapet mellom mann og kvinne, og er blant annet leder i stiftelsen MorFarBarn. Det blir et allsidig opplegg for hele familien på denne helga på Skoghus.

Det er også mange barne og ungdomsleirer på Karalaks, Jakobsbakken, Skoghus, Drag i Tysfjord, Fjellheim og Skjervøy utover høsten. Oversikt finner du her

Påmelding til arrangementene (utenom helga på Betania) gjøres på NLM region nords hjemmeside, eventuelt på mail nord@nlm.no eller telefon 77 85 29 10.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.