> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Lørdagskafe på SandkollenLørdagskafe på Sandkollen

Mange var innom Sandkollen bygdehus denne lørdagen. Foto: Øystein Hitland.

Hvert år arrangerer misjonsvennene i Indre Salten en lørdagskafe på Sandkollen i Misvær. Her får man blant annet kjøpt den berømte møsbrømlefsa!

Årets lørdagskafe var lagt til den 24. oktober, og det var helt fullt hus. Med stort og smått, var det rundt 80 personer innom. I tillegg til salg av møsbrømlefse og vafler, var det åresalg, dagslotteri og kakesalg. Regionleder i NLM Region Nord, Øystein Hitland, hadde andakt.

Godt salg

Møsbrømlefse stekes på forhånd på vanlig vis. Så smører man en brunostsaus, smør, sukker og rømme på lefsa, og steker den like før servering til dette smelter på ei takke. Resultatet er en velsmakende, men nokså mektig rett. Alle 70 lefsene gikk, og man kunne helt sikkert solgt flere. Til sammen kom det inn 25.000 kroner til misjonen denne lørdagen.

Tidligere ble det holdt en vanlig julemesse på Sandkollen, men for noen år siden gjorde man den om til en lørdagskafe. De lokale arrangørene var veldig godt fornøyd med årets lørdagskafe.

Utreisehelg

I år var det med en gruppe med Fjellheimelever, som var på utreisehelg i Salten. Disse hjelpte til med åresalg, og annet. I tillegg presenterte de Bibelskolen i Tromsø for folket.

Det har vært et rikt kristenliv i bygdene rundt Misværfjorden gjennom årene. Så er det vårt håp at vi også kan nå noen av lokalbefolkningen med evangeliet gjennom slike arrangement. Flertallet av de som var innom går ikke i kristne sammenhenger til vanlig.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.