> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Ledige stillinger i NLM region nordLedige stillinger i NLM region nord

Photo by Ben White on Unsplash

Det er flere spennende stillinger ledige i NLM region nord fra høsten

Det er alltid spennende når vi har ledige stillinger i regionen. Vil vi få søkere? Vil noen av søkerne ta imot stillingen? En oversikt over ledige stillinger i NLM finnes her. Misjonsarbeidet vårt bæres av de frivillige arbeiderene. Men vi er likevel avhengig av å ha noen lønnede medarbeidere. Vær med å be om at vi får de rette folkene inn i stillingene!

Forsamlingsleder Fjellheim Misjonsforsamling

Fjellheim Misjonsforsamling har i flere år hatt en forsamlingsleder høyt på ønskelisten, en mann som kan være en forkynner, hyrde og veileder, men også en motivator for det frivillige arbeidet. Vi har nå lyst ut en 100 % fast stilling som forsamlingsleder fra høsten av. Tromsø har en flott forsamling med både yngre og eldre engasjerte medlemmer. 

Barne- og familiearbeider i Bodø

Det er et spennende samarbeid mellom NLM og Normisjon på Betania i Bodø. Her søker vi etter en person som kan styrke dette gryende samarbeidet, og også være en medhjelper i arbeidet ellers i Salten, ikke minst leirarbeidet på Jakobsbakken. Vi har lyst ut 30-50% stilling, slik at stillingen fint kan kombineres med f.eks. studier.

Barne- og ungdomsarbeider i Porsanger

Vi lyser også ut et vikariat for Katrine Gran Andersen i Porsanger. Hun har nå svangerskapspermisjon med sin tredje sønn, og vi søker en person som kan gå inn i arbeidet fra høsten av i 25 % stilling. Leirarbeidet på Karalaks har tatt seg opp de siste årene, og det er også en trofast gjeng som møter opp på barnelagene i Porsanger og på ungdomsklubben i Lakselv.

Heimly Barnehage

Barnehagen vår på Finnsnes søker etter både pedagoger og assistenter fra høsten av. Det hadde vært flott om vi kunne hatt flere kristne ansatte i barnehagen vår, for å kunne vektlegge det kristne grunnlaget vårt enda mer. Heimly holder til i nyoppussede lokaler sentralt på Finnsnes.

Andre stillinger

Som kjent har vi ansatt Lars Martin Flekstad Vik som ungleder-vikar skoleåret 2018-19, da Øivind Kringstad skal ha farspermisjon. Regionstyret arbeider i disse dager med å ansette ny regionleder etter Øystein Hitland, som takker av til sommeren. Mer info om dette kommer så snart det er noe å berette.


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.