> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Led i Nord- våren 2016Led i Nord- våren 2016

"Helgas hovedemne er hvordan man kan ta vare på seg selv som leder. Mange lederoppgaver er krevende og vi ønsker jo at vi kan holde på over lang tid. Er det da noen særlige ting man bør være oppmerksom på? Er dette noen som bibelen lærer oss noe om?"

Hva er Led i Nord?

Led i Nord er et lederutviklingsprogram for deg som ønsker å utvikle deg som leder i et kristent arbeid. Led i Nord består av en helgesamling, praksis og oppfølging gjennom et semester. 5.-7. februar er starthelga for vårsemesteret. I løpet av helgesamlingen skal vi ha forkynnelse fra bibelen, arbeid med caser, lederundervisning, mye gøy sammen, bønn, samtale og praksis. 

Hva får man?

Vi ønsker at deltakere i Led i Nord kan bli tryggere på seg selv i rollen som leder. Vi er forskjellige, også som ledere, så Led i Nord ønsker ikke at alle som er med skal bli like. Vi ønsker at man heller kan bli bedre kjekt meg seg selv og få noen vink videre i utviklingen. Dette skjer gjennom undervisning, arbeid med caser, praktisering og samtale og deling. Vi som er med som ledere har ulike erfaringer fra kristent arbeid og vil bidra inn i dette. 

Ledere er Per Inge Belt, Gunnlaug Bø og Øivind Ruud Kringstad.

"Ta vare på seg selv"

Helgas hovedemne er hvordan man kan ta vare på seg selv som leder. Mange lederoppgaver er krevende og vi ønsker jo at vi kan holde på over lang tid. Er det da noen særlige ting man bør være oppmerksom på? Er dette noen som bibelen lærer oss noe om?

Maks ti deltakere

For å få mye tid sammen er det maksimalt 10 deltakere på Led i Nord. Dette handler også om at praksisen i fortsettelsen kan få god oppfølgning. 

Skoghus sammen med Inspirasjonssamlingen

Den kommende helgesamlingen er på Skoghus leirsted og arrangeres samtidig med Inspirasjonssamlingen. Det starter på fredagskvelden med UNGforum som er en åpen samling for de som er, eller ønsker å bli, engasjert i vårt barne- og ungdomsarbeid. Det blir andakt av Åge Sele og undervisning av Per Inge Belt.

Program og søknadskjema

For å være med på Led i Nord må man søke. Under er link til søknadskjemaet som helst sendes digitalt (okringstad@nlm.no). Det er ingen opptakskrav for å være med på Led i Nord, men vi ønsker gjerne å vite litt om deltakerne før selve helga slik at programmet kan bli best mulig. 

Velkommen til Led i Nord!

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.