> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Led i Nord- nytt semester!Led i Nord- nytt semester!

Deltakere og ledere på forrige Led i Nordsamling

På første Led i Nordsamling, i februar, hadde vi snøstorm. I september starter nytt semester og vi håper aktuelle kandidater søker seg med!

Led i Nord er Region Nords lederutviklingsprogram og har til hensikt å ta vare på og utvikle unge ledere i vårt kristne arbeid. Hvert semester består av en helgesamling og oppfølgning i de lederoppgavene man får i laget eller leiren man har et ansvar inn mot.

Kjenner du noen aktuelle kandidater? Eller vil du være med selv?!

Det er ti plasser i opplegget og alle som vil være med må søke. Kjenner du noen som burde utfordres til å være med? Eller har du lyst selv? Fristen er fredag 28. august! Søknadsskjemaet finnes nederst på siden.

Reisestøtte

Vår region har store geografiske avstander. For mange potensielle deltakere vil det si betydelige reisekostnader til en Led i Nord- helg. Alle deltakere har derfor mulighet for å søke om reisestøtte. Det gis inntil 400,- i støtte og dette vurderes i hvert enkelt tilfelle. Alle som reiser lengre enn tre timer for å delta kan regne med å få noe av reisen dekket. 

Videreføring fra første helg

Undervisningen den kommende lederhelga kommer til å være en videreføring fra forrige lederhelg, som var den første. Da handlet det mye om hva en god leder er og vår rolle som leder. I vår kristne sammenheng står mennesket sentralt. Det var mennesker Gud tenkte på da han sendte sin egen sønn for å dø og stå opp igjen for oss. Og det er mennesker han bruker for å gå videre med dette budskapet. Derfor vil vi fortsette å se mer på hva dette betyr for oss som ledere i et kristent arbeid. Bibelundervisningen kommer til å omhandle Paulus og Timoteus. To viktige kristne ledere i det nye testamentet. En ung og en voksen. 

Har du spørsmål til hva Led i Nord handler om? Eller om det passer for deg å søke? Send gjerne en e- post til ungleder Øivind Kringtad, okringstad@nlm.no

 


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.