> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / La oss begynne med en liten lovsang!La oss begynne med en liten lovsang!

Deltakere og ledere i aktiviteter rundt Karalaks denne helga.

Det var leirsjef Johannes Sælesets korte rapport etter barneleir på Karalaks i Finnmark denne helga.

Kan ikke huske så god deltakelse

- Jeg kan ikke huske at det har vært så mange deltakere på leir på Karalaks tidligere! sier Katrine Gran Andersen etter endt barneleir på Karalaks denne helga. 

Selv om deltakertallet sammenlignet med mange andre steder ikke er så høyt er 23 deltakere på barneleir på Karalaks altså rekordhøyt. 

Omtrent en tredjedel av deltakerne hadde ikke vært på leir tidligere og mange av dem kom fra Karasjok. Der har det ikke vært vanlig å ha deltakere på leir fra de siste årene. Johannes kan melde om at alle var bestemt på å komme igjen til våren og kanskje får vi da enda en deltakerrekord? 

Ledere fra Tromsø og Fjellheim

De fleste av lederne kom også denne gangen fra Tromsø og flere av dem var elever på bibelskolen i praksis. BOF- elev (Bibel- og formidling) Håvard Egeland hadde mye av forkynnelsen på leiren og dermed en del av sin praksis som andreårselev på Fjellheim. Det var imidlertid også med flere ledere fra Lakselv. 

Samarbeidet med bibelskolen betyr mye for barne- og ungdomsarbeidet i regionen. Vi vet at det også har mye å si for at mange velger å være igjen til studier og arbeid etter endt bibelskoleår. 


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.