> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Kortkurs på FjellheimKortkurs på Fjellheim

Espen Ottosen underviser i "apologetikkuka" på Fjellheim. Foto: Jørgen Storvoll.

Ukene med kortkurs på Fjellheim er godt i gang. Om du ikke har mulighet til å dra innom Fjellheim, så kan du høre undervisningen direkte eller i opptak på Internett.

Det er som alltid en variert og flott timeplan på kortkurset på Fjellheim. Uke 8 var viet apologetikk, uke 9 og 10 blant annet Bibelundervisning, Luther og troslære, mens uke 11 særlig setter fokus på misjon og den kristne familien.

Undervisning på nett

De enkelte samlingene er åpne, selv om man naturligvis må melde seg på for mat og overnatting. Men mange er ikke klar over hvor lett det er å følge undervisiningen live, ved å gå inn på siden http://mixlr.com/fjellheim-misjonsforsamling. Her sendes talene og undervisningen direkte. På denne siden kan man også følge søndagsmøtene og andre møter fra Fjellheim Misjonsforsamling, som også har et stort arkiv over taler som man kan høre i opptak. Man kan også laste ned talene f.eks. på mobilen, og høre dem mens man gjør noe annet, enten man går på tur eller gjør husarbeid.

Fjellheim på Youtube

Hvis du vil både se og høre undervisning fra Fjellheim, så kan du lete opp kanalen «Fjellheim kurs- og misjonssenter» på Youtube.com. Her finner du blant annet det meste fra apologetikkuka, med timer av blant annet Espen Ottosen og Stefan Gustavsson. God bibelsk forkynnelse og undervisning er mer tilgjengelig enn noen gang, det bør vi benytte oss av, og fylle oss med rikdommene fra Guds Ord.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.