> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Kjell Iversen i region nordKjell Iversen i region nord

Kjell Iversen. Foto: Øystein Hitland.

NLM region Nord har fått tilbud om å disponere Kjell Iversen i 50 % stilling fra nyttår av.

NLM Norge har en tid arbeidet med organiseringen av Hovedstyre-forkynnerne (de som er ansatt i NLM Norge). Region Nord har fått tilbud om å disponere Kjell Iversen, Finnsnes, i 50 % stilling. Bakgrunnen er at det mange steder i landet er mindre spørsmål etter forkynnere, og det kan da være lettere å plassere forkynneren lokalt enn ifra et kontor i Oslo.

 

Vi er glad for at Kjell Iversen nå kan reise i Region nord i 50% stilling. Han har reist mye i regionen vår tidligere også, men blir nå enda mer å se her nord.

 

Kjell Iversen er født i Tromsø. Han er utdannet allmennlærer, og har vært ansatt i NLM siden 1979. Først fem år på Nordborg, deretter 9,5 år som misjonær i Tanzania, sammen med familien. I mellom misjonærperiodene har han arbeidet noe på Nordborg, og ellers reist som forkynner i Norge. Siden familien kom hjem fra Tanzania i 1997 har Kjell reist i full stilling som forkynner i hele landet.

 

Kjell har disse årene reist mye også i vår landsdel, så de fleste i regionen kjenner allerede Kjell. Så må vi huske på ham og de andre forkynnerne våre i forbønn. Vi har også Vegard Svensen og Kristian Johansen som er ansatt i NLM Norge, men bor i vår region, og reiser en god del av tiden i vår landsdel.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.