> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Julemesser på Fjellheim og NordborgJulemesser på Fjellheim og Nordborg

20.-21. november er det julemesser både på Fjellheim og på Nordborg. Ta turen innom for en god handel, en hyggelig prat, og samtidig som du støtter en god sak!

På Fjellheim inviterer Misjonsforsamlingen til en adventskveld fredag 20. november kl 19. Her blir det sang og musikk, utlodning og andakt ved Mathias Mjølhus. Selve julemessa er lørdag 21. november kl 10.-16. Det blir salg av håndarbeid og julekaker og mer til. Det blir åresalg og hovedtrekning, andakt og julesanger. Ifra kl 13.00 er det kafe, med salg av varmmat.

Møteuke med Mathias Mjølhus

Inntektene fra julemessa på Fjellheim går til misjonen. Julemessa til Fjellheim er lagt til møteuka med Mathias Mjølhus, så fra tirsdag 17. til søndag 22. blir det møter på Fjellheim.

Julemesse på Nordborg

Også Nordborg Skoler har sin julemesse 20.-21. november. Her blir det julemesse begge dagene på dagtid, med åresalg, salg av julegaver og julegaver, kafe, andakt og ellers alt som hører med til ei julemesse. Følg med på hjemmesiden nordborg.no for mer info. Inntektene fra denne julemessa går til skolen.

Ditt bidrag

Om du har mulighet til å bidra med noe, enten det er håndarbeid eller julebakst eller andre ting, så er det flott. Og så er du uansett velkommen innom!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.