> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Inspirerende regionkonferanse på...Inspirerende regionkonferanse på Finnsnes

Full møtesal på Nordborg. Foto: Per-Inge Søreng.

Allerede fredag kveld var salen på Nordborg full av mennesker da leder i hovedkomiteen, Øystein Fauske, ønsket velkommen til årets regionkonferanse, 2.-4.juni 2017. Rundt 200 mennesker var innom møtene i helga og det var svært bra! 

I år hadde regionstyret sikret seg Leif Nummela fra Finland som taler. Han har vært her før og er kjent og ble tatt godt imot. Ikke så ofte har vi hatt tilreisende sangere, men det hadde vi i år. Morten Samuelsen fra Stavanger gledet oss med fin sang. Han er noe kjent i nord etter å ha vært i Forsvaret her nord på nittitallet. På ungdomskvelden fredag deltok Håvard Måseide fra Hovedstyret i NLM.

Årsmøte

Lørdagen rant opp med fint vær og etter bibeltime med Nummela, startet årsmøtet. Hele 82 utsendinger deltok og det er lenge siden så mange har vært utsendinger på NLM sitt årsmøte i region Nord.  NLM driver et stort arbeide i regionen med Jakobsbakken, Skoghus, Karalaks, Soltun, Nordborg, Heimly barnehage på Finnsnes, Fjellheim Bibelskole, foruten Gjenbruksbutikker i Tromsø og Finnsnes.  I regionen er det nå 72 misjonsfellesskap.

Valgresultat

Årsmøtet gikk greit og etter valgene ser styrene slik ut:

Regionstyret: Kjetil Rege, leder, Lars Eirik Sandvik, Ivar Tolo, Angela Sodefjed Wilhelmsen, Dordi Anna Apeland, Anne Christine L. Dahlberg og Kjell Iversen. Vara er Sissel Jenssen, Vegard Svensen og Terje Østvik.

Barne og Ungdomsrådet (BUR): Ane Marthe Mikalsen, Ole Bjarne Tråsdahl, Katrine Gran Andersen, Henriette Arndt Hoel og Siv Krüger. Vara: Ragnar Gundersen, Ragnhild Austvik og Kristine Harestad.

Valgnemnda: Sigrun Fremmegård, Gunnhild Kristoffersen, Kristian Johansen, Johannes Sæleset og Kjellaug Svensen. Vara er John Olav Enoksen og Karin Iversen.

Kristus Alene

Regionstyret hadde lagt opp til samtale om arbeidet under tittel: Når vi ut med evangeliet. Innledere var Øyvind R. Kringstad og Lisbeth Fjell Leithe. Mange deltok i samtalen og det kom mange gode innspill som administrasjon og styrene tar med seg videre. Lørdag var det først festkveld og så konsert med Morten Samuelsen, Tråsdahls og jentekor.

På søndag var det først frokostseminar og så avslutningsmøte. Leif Nummela fikk gitt forsamlingen mye ut fra hovedtema for helga: Kristus alene.

Barn og Unge

Barna og de unge hadde sin egen regionkonferanse og ble ivaretatt blant annet av elever fra Fjellheim og Nord-Norge-teamet. Finnsnes Misjonsforsamling hadde lagt godt til rette for konferansen på Nordborg og mange fortjener takk for stor frivilling innsats!

Neste år blir regionkonferansen i Bodø i pinsehelga.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.