> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Inspirasjonssamlingen på SkoghusInspirasjonssamlingen på Skoghus

Hanna Nilsen er ansatt på Fjellheim Bibelskole, Osvald Hindenes er tidligere Etiopia-misjonær.

Helgen 5. til 7. februar er det igjen klart for inspirasjonssamling på Skoghus leirsted på Senja. Osvald Hindenes og Hanna Nilsen blir med oss denne helgen, og tema er Gudsfrykt!

Gudsfrykt

Det å frykte Gud blir direkte omtalt over 300 ganger i Bibelen, og det er utelukkende ment som noe godt og nødvendig. Vi vil i denne helgen prøve å se litt nærmere på hva gudsfrykt er. Osvald Hindenes vil ha bibeltime om dette tema. Han vil også tale på misjonskvelden lørdag kveld, og vil her dele fra sine år som misjonær i Etiopia.

Menneskefrykt

Hanna Nilsen er lærer og sjelesørger på Fjellheim Bibelskole. Hun vil i to seminar på lørdagen snakke om det motsatte av gudsfrykt, nemlig menneskefrykt. Både menneskefrykt i møte med våre medmennesker, og i det kristne fellesskapet. Her kan vi få livsnær hjelp og veiledning i et aktuelt emne. 

UNGforum

Fredags kveld er det UNGforum, for de som er ledere i barne- og ungdomsarbeidet. Her håper vi mange har anledning til å være med. For de som ikke er med på UNGforum, blir det kveldsandakt i Villmarkstua med Osvald Hindenes denne kvelden.

Barneopplegg ved "Led i Nord"

Det blir opplegg for barn og unge under bibeltimen og seminarene på lørdagen. Gjengen som er med på "Led i Nord", som er regionens lederopplæring for ungdommer, vil ha noe av barneopplegget som en del av sin praksis!

Meld deg på!

Husk påmelding for mat, overnatting og barneopplegg. Program finner du her, og påmelding ordner du lettest på regionens hjemmeside.

Små og store er hjertelig velkommen til en inspirerende helg på Skoghus!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.