> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Inspirasjonshelga 2018: NådeInspirasjonshelga 2018: Nåde

Magne Birkedal og Øystein Hitland er talere på inspirasjonshelga 2.-4. februar.

Første helga i februar er det inspirasjonshelg på Skoghus. Magne Birkedal og Øystein Hitland er talere, og hovedtema er "Nåde".

Inspirasjonshelga på Skoghus har blitt en tradisjon. Første helga i februar inviteres du til oppbyggelig samvær på Skoghus leirsted på Senja. Denne gangen samles vi under overskriften "Nåde", som skulle være overskriften over hele livet vårt.

Nåde

Magne Birkedal har reist mange år som forkynner i NLM, mest i region Sørvest, der han også bor. Øystein Hitland er regionleder i NLM region nord, og har reiste som forkynner før han fikk den stillingen. Sammen skal de ha samlinger som på ulike måter belyser temaet "Nåde". Magne med tema hentet fra lignelsen om den bortkomne sønn, Øystein ut fra det som står om Ypperstepresten i det Gamle Testamentet. Seminaret på lørdagen har tema: "Nådetiden - når kan man få nåde?"

Godt opplegg for barna

Du kan overnatte og spise hele helgen på Skoghus, men det er også mulig å komme på enkeltsamlinger og bestille enkeltmåltider. Helgen begynner fredag kveld med kveldsmat og møte. Lørdag formiddag er det to bibeltimer, lørdag ettermiddag seminar og lørdag kveld misjonsfest.

Det blir opplegg for hele familien under inspirasjonssamlingen. Under bibeltimer og seminar på lørdagen er det eget barneopplegg, med Bibelsamlinger og aktiviteter. På søndagen er det søndagsskole. Husk påmelding på barneopplegget på lørdag! Priser og informasjon om påmelding og annet finnes under "arrangement" på regionens hjemmeside, og i vedlagte program. Hjertelig velkommen på inspirasjonshelga!

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.