> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Infomøte om SkoghusInfomøte om Skoghus

9. april klokken 19.00 avholdes et infomøte om planene for Skoghus leirsted.

Som tidligere skrevet på regionens hjemmeside, har regionstyret satt i gang en prosess med tanke på fremtiden for Skoghus leirsted. Det foreligger nå to konkrete alternativ for leirstedet, og dermed leirdriften i Midt-Troms. Det ene er å pusse opp eksisterende hovedbygg for ca. 5 millioner, som vi i dag har på bok. Det andre er å selge leirstedet, og investere pengene i et nybygg på Nordborgs eiendom, der man kan ha leirdrift, og andre aktiviteter.

Regionstyret har bedt regionens administrasjon om å utrede begge alternativene, og dessuten å få misjonsfolket i tale. Skoghus-alternativet er utarbeidet av Skoghusstyret sammen med bestyrer Kjell Sørensen. Det andre alternativet er ført i pennen av ungleder Øivind Ruud Kringstad. Begge er vedlagt her:

 

Vi inviterer alle interesserte til et møte om saken på Skoghus, mandag 9. april kl. 19.00.

Vi inviterer dere til å komme med innspill på saken, både muntlig på møtet, og skriftlig til regionleder, mailadresse: ohitland@nlm.no, evt. post: NLM region nord, Sjøgata 28, 9300 Finnsnes. Frist for skriftlig tilbakemelding settes til søndag 16. april. Regionstyret skal så behandle saken på sitt møte torsdag 26. april.

Jeg vil presisere at regionstyret ikke har bundet seg til det ene eller andre av disse alternativene, men det er dette vi konkret har arbeidet med nå. Om noen tenker at det er andre alternativer som er bedre, så vil vi gjerne ha innspill på dette også.

Når alt dette skal vurderes er det viktig med engasjement fra misjonsfolket. Hvilken løsning vil tjene målet om å nå nye og bevare etterfølgere av Jesus? Her er det spesielt viktig med innspill fra de yngre, som på en særlig måte vil bære og støtte opp under virksomheten i fremtiden både med tanke på økonomi, frivillig innsats og visjoner.

Velkommen til å være med på møtet den 9. april, og til å gi skriftlig tilbakemelding på saken. Så må vi være i bønn om at både prosessen og konklusjonen må være god, og at vi også i fremtiden kan drive leirarbeid i hensiktsmessige lokaler.

Øystein Hitland, regionleder


Dagens bibelsitat

Sal 9:10 Herren er en borg for den undertrykte, en borg i nødens tider.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.