> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Husmøte i VesterålenHusmøte i Vesterålen

Trangt om plassen på husmøte i Øksnes. Foto: Øystein Hitland.

I Vesterålen har det tradisjonelt vært et rikt kristenliv, men NLM har ikke hatt så mye arbeid der. Men det er noen kontaktpersoner som legger til rette for NLM-møter. Blant annet på Sørvågen i Øksnes kommune.

Onsdag 6. mai var regionleder i NLM Region Nord, Øystein Hitland, på besøk i Sørvågen. 18 mennesker hadde funnet plass rundt bordene. Det er Kristine og Omund Evensen som er vertskap når NLM har sine møter her. Kristine har vært kontakt for NLM siden hun flyttet til Øksnes for over 50 år siden. - Første taler som overnattet hos oss var Magnus Hansen. Han måtte overnatte på en sofa i stuen, sier hun med et smil.

 

En sangglad forsamling

Møtene pleier å starte med kaffeservering, noe alle fremmøtte så ut til å sette stor pris på. Møtet inneholdt ellers tale og sang ved regionlederen, og mye allsang. Ordet ble også gitt fritt, og flere delte sine vitnesbyrd eller kom med sangforslag. Og når kollektkorgen gikk rundt, ble det gitt en raus gave til misjonen.

 

Forkynnelsen

NLM har alltid vært en organisasjon som bygger sitt arbeid rundt forkynnelsen av Guds Ord. Dette er fordi Bibel-ordet er det virkemiddelet Gud bruker for å kalle, bevare og utruste mennesker. Vi vil gjerne rundt med evangeliet om Jesus, til by og bygd, også i dag. Det gjelder uansett om det er mange eller få som pleier å komme på møtene. Ta gjerne kontakt med oss på regionskontoret om dere vil ha forkynnerbesøk.


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.