> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Han kommerHan kommer

Barnas Regionkonferanse sang to flotte sanger på formiddagsmøtet søndag. Foto: Øystein Hitland.

Tema for årets Regionkonferanse var «Han kommer». Dette var en rød tråd gjennom programmet denne helgen; – vårt liv og vår tjeneste i lys av at Jesus kommer igjen. I tillegg til møter og forhandlinger, er fellesskapet viktig når det er årsmøte i den geografisk store Region Nord.

 «Soltun-saken»

Selve årsmøtet til NLM Region Nord gikk av stabelen lørdagen. Det var nok «Soltun-saken» det var knyttet mest spenning til i forkant. Hovedstyret hadde bedt Region Nord om å overta ansvaret for Soltun Soldatheim ifra NLM Norge. Regionstyret hadde en positiv innstilling overfor denne forespørselen. Årsmøtet sa imidlertid nei, med den begrunnelse at en allerede har ansvaret for mange institusjoner i Region Nord, og fordi Soltun som en institusjon for soldater fra hele landet bør ha en sentral eier. Ellers var det stort sett vanlige årsmøtesaker som stod på agendaen. Valgresultater finner du nederst på siden.

 

Forbønnshandling for Holta

På misjonsfesten lørdag kveld hadde vi gleden av å markere at vi skal sende Trine og Kåre Holta til Etiopia. Vegard Svensen ledet en forbønnshandling for dem, etter å ha intervjuet dem om utreisen. På dette møtet ønsket vi også velkommen våre nye Barne- og ungdomsarbeidere Ragnhild Kråvik og Ole Christian Vedvik, og takket av Nord-Norgeteamet, og Karina Tugwell som har vikariert i barne- og ungdomsarbeidet i Lakselv og på Karalaks.

 

Sang og musikk

Det var Øystein Engås, leder i NLM Norge og Ingvald André Kårbø ved Fjellheim Bibelskole som var talere. I tillegg var mange sangkrefter fra regionen engasjert, og lørdag kveld var alle i sving på Sang- og musikkmøtet. Dette ble en flott samling! Et annet høydepunkt var søndag på formiddagsmøtet, da Barnas Regionkonferanse sang to sanger de hadde øvd inn i løpet av helgen. Og da Fjellheimkvintetten på nydelig vis avsluttet formiddagsmøtet med sangen: En dag kommer Jesus igjen / Snart er den dagen her, ble det en sterk understreking av det vi hadde vært samlet om denne helgen.

 

Ung hovedkomité

Årets Regionkonferanse var på Fjellheim Bibelskole. Med innleid telt til matservering gikk det glimrende å ha arrangementet på Fjellheim. En hovedkomité med snittalder på under 30 år hadde sammen med mange frivillige lagt svært godt til rette for de mange tilreisende. 85 delegater med stemmerett, men til sammen var det over 200 personer til stede. I kollekt kom det inn vel 50.000 til misjonen og til Fjellheim Bibelskole.

 

Neste års Regionkonferanse

På slutten av årsmøtet på lørdag, tok Bård Gulbrandsen og Åge Sele fra Harstad ordet. De kom med invitasjon til neste års Regionkonferanse: Kom til Grytøya 27.-29. mai 2016!

 

Valgresultater:

Regionstyret:

Valgt for to år: Edgar Gamst Kristoffersen (Lenvik), Kjetil Rege (Lenvik), Åge Sele (Harstad) og Monja Helene Bråthen (Fauske).

Vara: Elisabeth Kringstad (Lenvik), Anne Christine Dahlberg (Bardu) og Kjell Iversen (Lenvik).

Fra før sitter: Kjetil Apeland (Bodø), Linda Odland Olsen (Nordreisa) og Ivar Tolo (Harstad).

 

Barne- og ungdomsrådet:

Valgt for to år: Kjell-Ivar Kvalvik Johansen (Bodø), Katrine Gran Andersen (Porsanger) og Bård Gulbrandsen (Harstad)

Vara: John-Kjetil Gagnat (Tromsø), Henriette Arnt Hoel (Harstad) og Marianne Nessa (Tromsø).

Fra før sitter: Karoline Fonn (Bodø) og Magne Aarbø (Tromsø).

 

Valgnemnda:

Valgt for to år: Evelyn Søreng (Lenvik), Kristian Johansen (Tromsø) og Solbjørg Sele (Harstad).

Vara: Svein Wilhelm Nessa (Tromsø) og Terje Østvik (Bardu).

Fra før sitter: Sigrun Fremmegård (Tromsø) og Lars Eirik Sandvik (Meløy).

 

Rådsmøtet:

Valgt for 3 år: Regionleder, Regionstyreleder og Ingvald André Kårbø (Tromsø)

Vara: Vegard Svensen (Lenvik), Gunnar Bråthen (Fauske) og Øivind Ruud Kringstad (Lenvik)


Dagens bibelsitat

2Tess 3:3 Men Herren er trofast, han skal styrke dere og bevare dere fra det onde.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.