> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / God påske!God påske!

Påske er mer enn klilster og solkrem! I påsken kalles det også sammen om møter og samlinger i kirke og bedehus. Kanskje du skulle delta  på en av dem?

I NLM Region nord er det møter og arrangement følgende steder:

Jakobsbakken Sulitjelma

I palmehelgen er det en flokk med ungdommer som samles til ungdomsleir. Videre ut gjennom påsken blir det Påske på Jakobsbakken, et storfamiliearrangement som arangeres for 3. gang, med deltakere i alle aldre!

Det blir kveldsmøter fra onsdag til 1. påskedag kl. 18.30. Bibeltime torsdag til søndag kl. 10.00. Øystein Hitland og Jakob Middelthon er talere på leiren.

Finnsnes - Skoghus leirsted

Palmesøndag er det møte med nattverd i Finnsnes misjonsforsamling.

Tradisjonen tro blir det påskemøter på Skoghus leirsted skjærtorsdag til 1. påskedag. Møtene er kl. 18.00. Kjell Iversen og Vegard Svensen deltar her.

Tromsø

Fjellheim misjonsforsamling har møter palmesøndag, langfredag, 1. og 2. påskedag. Informasjon om tidspunkt for de ulike møtene finner du på forsamlingens nettside.

Påskemøte på Takvatn

I flere år har misjonsforeningen Taiwan/Gnisten invitert til påskemøte på langfredag. I år blir dette møtet hos Liv og Halvard Strømsli på Takvatn. Møtet er kl. 19.30, og det er Kjell Iversen som taler.

Han lever!

Kunne vi få stemme i med salmisten: "Han lever! Han lever! Den Herre Jesus Krist. Hver dag jeg får, han med meg går, og bær meg hjem til sist. Han lever, han lever, i frelsen gir meg del. Du spør meg hvordan vet du det? Han lever i min sjel!"

Vi på regionkontoret ønsker alle i vår langstrakte region en riktig god påske!


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.