> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Fluefiske i Nord, juli 2015Fluefiske i Nord, juli 2015

Fiskecamp ved Målselv og opplæring i fluekasting for nybegynnere 28.- 31.juli.

Vi er noen ivrige elvefiskere som vil invitere flere til fiske og eventyr i det vakre nord. I uteliv/Camp her nord opplever vi naturen, friheten, avkobling, kristent fellesskap, bibelsamling, samtaler mens vi er i bevegelse. Det er lyst hele natten og i de siste årene mye fint vær. Jeg har vært i nord de fire siste somrene.. Vil vi dele den fineste delen av norsk natur med andre som ellers har et hektisk liv. Noe for deg?

Vi tenker å lære bort teknikker til nye og tidligere fiskere. Vi har instruktører/erfarne som kan undervise teknikker.Vi satser på lavvo og telt, bål og fiske, gode samtaler og fluebinding og fiskeprat. Ideen er også å få med ikke- kristne. De kristne som blir med bør ha en ikke- kristen eller to med seg.

Praktisk info

Målselv er plassen i år. Tidligere har vi vært i saltdalselva og Altaelva. Siste uken i juli er satt av o lavvoplass og elverett er avtalt. Vi blir på Tråsdal ved Furulia gård. Det blir mulig å få låne/leie fiskeutstyr eller kjøpe av leder. Stenger kan bygges etter behov. Noen fellesutgifter må påberegnes så ta med litt kontanter. Fly kan man gjøre til Bardufoss med Norwegian. Alle deltagere må komme seg til Bardufoss selv. Vi har oppmøte tirsdag ca. 12.00 og avtaler henting eller skyss fra flyplassen til Målselv. Ta kontakt for dette. Avreise er fredag etter kl. 14.00.

Ta med mat selv som kan kokes på bål eller primus. Supper og annen tørrmat er fornuftig. Har lokale folk lyst og komme innom å se på eller prøve fiske, er alle velkommen til det. Får vi tid tar vi en tur rundt i området. Husk sovepose og underlag og fiskeavgift på inatur.no søk på www.miljødirektoretet.no

 

Program

Programmet er nokså fritt, men noen faste samlinger. Vi er jo på tur sammen.

Dagsrytmen blir omtrent slik:

Morgenfiske. De som vil fiske tidlig/natt kan avtale det.

Frokost. ca. 08.00- 9.00. Vi avtaler.

Middag. ca. 14.00 Forhåpentlig laks/ørret.

Samling. Samtaler. Hviletid.

Kvelds. Vi avtaler.

Kveldsfiske

 

Tirsdag begynner vi med velkomst, lesing av elv og instruksjoner, vi ser på utstyr sammen og øver kasteteknikker og presisjonskast.

Vi fordeler ellers ansvar for campen.

Påmelding

Mer info på mobil 95434813. Påmelding samme nummer. Vi må sette tak på antall så vær snar med påmelding.

Arr. Sport NLM, Stein Raunehaug, Odd Wollbakk og lokale krefter.

 

Teksten er sendt inn av Stein Raunehaug, initiativtaker og arrangør.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.