> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Flott helg på SkoghusFlott helg på Skoghus

Øivind Kringstad hadde lært barna å synge Salme 37,5, som de fremførte på søndagsmøtet. Foto: Øystein Hitland

Godt oppmøte, og gode tilbakemeldinger etter årets inspirasjonssamling på Skoghus leirsted. Tema var Gudsfrykt og menneskefrykt, og vi fikk også høre mye om misjonsarbeidet i Etiopia.

Hovedtema for helgen var Gudsfrykt, og dette var også tema for tidligere Etiopiamisjonære Osvald Hindenes sin Bibeltime på lørdagen. Hanna Nilsen, sjelesørger ved Fjellheim Bibelskole hadde to temasamlinger om menneskefrykt; i møte med våre medmennesker generelt, og i den kristne forsamlingen. Hun trakk frem mange bibelske eksempler, som kong Saul, Nikodemus, Pilatus og kvinnen ved Sykars brønn, og hun klarte å sette ord på noe som mange kunne kjenne seg igjen i, men som det sjelden blir snakket om. Det var både ransakende, avslørende og frigjørende!

Misjonskveld

Osvald Hindenes.

På lørdagens misjonskvelden var det fullt hus på Skoghus, og Osvald Hindenes tok oss med til Etiopia. Han har en flott måte å formidle både hvor viktig det er å drive misjon, men også gleden over å få være med i verdens viktigste arbeid. 

Flott Barneopplegg

Det var egne samlinger for barna under bibeltimer og temasamlinger. Øivind Kringstad, Jarle Espevik, Ragnhild Austvik og Marie Dahl var ansvarlige for ca 20 barn, og barna gav uttrykk for at de storkoste seg.

Ingvild og Christina Moldsvor.

Vakker sang

Det var ulike sangkrefter i sving under helgen, og riktig flott var det da Ingvild Modsvor og datteren Christina sang velsignelsen helt til slutt på søndagsmøtet. Reidun og Øystein Hitland og Linda Tråsdahlt og Bente Bjørnholm sang også på møtene.

24.000 i kollekt

Nærmere 90 personer hadde meldt seg på hele eller deler av helgen på forhånd, i tillegg til de som kom innom på enkeltsamlinger. Særlig lørdags kveld var det fullt i møtesalen og peisestua på Skoghus, men alle fikk plass, og det gikk også greit med matserveringen under helgen. En stor takk til Torunn og Kjell, de ansatte på Skoghus, som la til rette for en flott helg på Skoghus. I kollekt kom det inn over 19.000 til misjonen, og over 5.000 kr til Skoghus, og det er et flott resultat.


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.