> NLM / Norge / Region nord / Nyheter / Fellesskap og gode opplevelserFellesskap og gode opplevelser

Tur til Lysvannet med grilling og mulighet for fjelltur.

Med «Utfordret» som tema lå det an til å bli ei spennende inspirasjonshelg for kvinner på Skoghus siste helga i september. 

Hilde Malde var med oss som taler, og til sammen 23 kvinner i sine beste aldre (fra 20 – 72) satte av helga, for å bli inspirert. Hilde underviste om kvinner i Bibelen som ble utfordret, og fortalte også litt fra tiden som misjonær i et sensitivt område.

Når livet utfordrer

Det som kanskje satte størst preg på hele helga var samlingen vi hadde lørdags ettermiddag, hvor temaet var «når livet utfordrer.» Livet kan by på så mye, og for Hildes del har hun opplevd å miste en sønn i sykdom. Hun fortalte litt om denne tiden, tanker, følelser og opplevelser knyttet til dette. Kristin Olufsen har opplevd å miste to barn, og også hun fortalte litt om hvordan det er å være i sorg, og hvordan man kan møte mennesker i sorg.

Det var sterkt å høre på dem fortelle, og også samtalen i fellesskap etterpå ble veldig sterk. Det å kunne være ærlig med livene sine, og snakke om de vanskelige og såre sidene, gjør noe med fellesskapet, og opplevdes for min egen del som meget givende!

Gode opplevelser

Jeg er så takknemlig for at jeg fikk være en del av det, og også for andre gode opplevelser som helga kunne by på; grilltur i nydelig høstvær, festmiddag, gode kaker og masse god prat.

Det å bli servert nydelig mat både seint og tidlig, av to staute karer på kjøkkenet, er heller aldri feil!

 


Dagens bibelsitat

Fil 2:4 Ingen må bare se på sitt eget, men enhver må også ha de andres gagn for øye.

Del


Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.